2 ayda 86 kilodan 76 kiloya

Arkadaşlar yaklaşık iki ayda on kilo verdim ancak bir haftadır falan kilo verme durdu. Son zamanlarda diyeti hafiften bozmuş olmamın da etkisi var bunda ama sanki kilo versem de bel bölgesi erimiyormuş gibi geliyor. İstediğim ortalama bel bölgesi için sekiz aylık bi süreç biçti hocam ama bunu hızlandırmanın yolu var mı acaba? Yani başka neler yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

aynı hızda gidersen 46 kiloya düşeceksin. hedefin 46 kilo mu?
bundan 3 sene evvel, 2 ay gibi bir sürede 92 kiodan 76ya düşmüş biri olarak, hızlı kilo vermenin nasıl bişey olduğunu ve olumsuz etkilerini biliyorum. benim de kollar omuzlar surat çöktü, göbek ve bel kalmıştı. muhtemelen sen de bu hızda gidersen aynı şey başına gelecek. mantıklı olan , ağırlık idmanı ile birlikte kilo vermek. ama onun ayrıntıları hakkında yorum yapamam tecrübem el vermez.

Hızlı kilo vermenin hiç bir iyi yanı yok. Sağlıksız kilo veriyor olma ihtimalin yüksek, erittiğin yağdan ziyade kas oluyor vücutta sarkmalar oluyor zayıf ve daha yağlı görünüyorsun. Sana tavsiyem kilonu yavaş ver günlük alman gereken kalori miktarını hesapla onun altına düşmeden sağlıklıca beslenip sporunu yapıp vermek istediğin kiloları öyle ver.

1-kesinlikle hızlı kilo verme kesin kesin kesin bunu bi kenera yaz
2-bölgesel yağ yakmaya çalışma ancak sıkılaşmak adına o bölgeyi daha fazla çalıştırabilirsin
3-kilo verirlken kaslardan olma sağlıksız kilo vermemek için diyetisyene danış

Back
Yukarı