merhaba vg severler daha önce kısmen yapıp bıraktığım spora şimdi çok daha kararlı olarak tekrar başladım ve 2 aydır eski programlardan derlediğim bir program yazdım aşşağıda paylaşıyorum düzenlemek gerekir mi birde neler ekleyebiliriz bu programa göre
iş dolayısı ile program 2 gün dinlen 1 gün antreman şeklinde yapılmak mecburutiyetindedir
1.antreman
gögüs:
bench press 4x10
incline bench 4x10
gögüs parçalama 4x10
batterfly 4x10
ön kol:
2 dumble
1 makine
1 bar
olmak üzere 4 biceps hareketi
!!şuan gayet iyi seviyedeler 2 aya göre 12.5 kg dumble larla setleri tamamlıyorum 4x12
2.antreman
omuz:
military dumble press 4x12
yana açış 4x12
öne açış 4x12
!omuzlarımı genişletmeyi çok istediğim için omuz hareketlerini çok iyi çalışıyorum ancak trapezlerim çok şişti ben aksine trapez hiç çalışmıyorum ve çok çıkmasını istemiyorum omuzları dar gösteriyor çünkü yana açış dışında omuzu genişletmeye yönelikneler yapabilirim?
sırt:
öne çekiş 4x10
arkaya çekiş 4x10
gögüse çekiş 4x10
arka kol:
z bar ile alna indiriş
dumble ile arka kol
makine
olarak 2 aydır devam ediyorum beslenmeyi çok iyi kontrol ettim 5 kg aldım 2 ayda görünüş fena değil şuanda ancak 2 gün dinlen 1 gün antreman şeklinde en iyi verimi nasıl alırım tavsielerinizi bekliyorum
iş dolayısı ile program 2 gün dinlen 1 gün antreman şeklinde yapılmak mecburutiyetindedir
1.antreman
gögüs:
bench press 4x10
incline bench 4x10
gögüs parçalama 4x10
batterfly 4x10
ön kol:
2 dumble
1 makine
1 bar
olmak üzere 4 biceps hareketi
!!şuan gayet iyi seviyedeler 2 aya göre 12.5 kg dumble larla setleri tamamlıyorum 4x12
2.antreman
omuz:
military dumble press 4x12
yana açış 4x12
öne açış 4x12
!omuzlarımı genişletmeyi çok istediğim için omuz hareketlerini çok iyi çalışıyorum ancak trapezlerim çok şişti ben aksine trapez hiç çalışmıyorum ve çok çıkmasını istemiyorum omuzları dar gösteriyor çünkü yana açış dışında omuzu genişletmeye yönelikneler yapabilirim?
sırt:
öne çekiş 4x10
arkaya çekiş 4x10
gögüse çekiş 4x10
arka kol:
z bar ile alna indiriş
dumble ile arka kol
makine
olarak 2 aydır devam ediyorum beslenmeyi çok iyi kontrol ettim 5 kg aldım 2 ayda görünüş fena değil şuanda ancak 2 gün dinlen 1 gün antreman şeklinde en iyi verimi nasıl alırım tavsielerinizi bekliyorum