2 ay sonunda ölçülerim

Merhaba arkadaşlar 2 aydır salona gidiyorum belli bi programım var. Göğüs+kol omuz+arka kol bacak+kanat şeklinde dün ölçüldüm salonda sizce nasıl gidiyorum beslenme şeklim nasıl olmalı bi yardımcı olursanız sevinirim.

Kol : 30 cm
Göğüs : 90 cm
Omuz : 106 cm
Kilo : 60
Boy : 1.70

Ayrıca karbonhidrat tozuda kullanıyorum.

Başlangıç ölçülerini vermemişsin sadece 2 ay sonraki ölçülerini vermişssin biz senin ne gelişme katettiğini nasıl anliycaz?

gelişme katettiğimi sormuyorum beslenmem nasıl olmalı diyorum kilo almak istiyorum yaşıma göre ölçüler iyimi ?

olculer hicbir yasa gore iyi degil 30 cm kol az. 2 ay bu sporda hic bir sey antrenmanlara duzenli devam et hele bi 6.aya gel sonra yorum yapalim

olculer hicbir yasa gore iyi degil 30 cm kol az. 2 ay bu sporda hic bir sey antrenmanlara duzenli devam et hele bi 6.aya gel sonra yorum yapalim
Olay burda ölçünün iyi olabilmesi değil zaten 2 ayda kimse güzel bir ölçüye ulaşamaz.Önemli olan arkadaş bir yol katetmiş mi katetmemiş mi onu anlamak.

bence tabiki yol katetmiştir bu sporu boşuna yapan yoktur heralde ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:56 ----------

Merhaba arkadaşlar 2 aydır salona gidiyorum belli bi programım var. Göğüs+kol omuz+arka kol bacak+kanat şeklinde dün ölçüldüm salonda sizce nasıl gidiyorum beslenme şeklim nasıl olmalı bi yardımcı olursanız sevinirim.

Kol : 30 cm
Göğüs : 90 cm
Omuz : 106 cm
Kilo : 60
Boy : 1.70

Ayrıca karbonhidrat tozuda kullanıyorum.
ama 2 ay gibi kısa bir zamanda neden karbonhidrat tozu kullanma gereği duydun zaten vücudun alt yapısını oturtma 3 ay dır bi 6 aydan sonra kullansaydın çok daha iyi verim alabilirdin kardeşimthums:

Back
Yukarı