2. ay sonu gelişme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ay önce bu spora başladım 16 yaşındayım 1.80 boyum var başladığımda 75 kiloydum şuan 73 kiloya düştüm ilk başladığım zamana ait fotoğrafım yok ama 1. ay sonu ve 2. ay sonu fotoğraflarım var maalesef çok yağlıyım ve göğüslerim çok büyük yinede bi atalım 1 ay içinde ne duruma gelmişiz bilelim yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

http://imgim.com/1016769_10200580151051625_1692732324_n.jpg bu 1. ay sonu

http://imgim.com/1080423_10200847761621722_1317701598_n.jpg bu 2. ay sonu

biliyorum fazla gözle görülür bi değişim söz konusu değil ilk başladığım ana ait fotoğrafımın olmamasıda bi dezavantaj ama yinede yardım ve tavsiye almak için bu başlığı açtım, yorumlarınızı bekliyorum

gelişim fena değil göbekte gözle görünür bi değişim var. ama şahsen senin yaşında ki kardeşlerimizin bu sporla uğraşmalarını pek doğru bulmuyorum.

maalesef biraz sarkık ve yağlı bi vücüdum var, yaş olayına gelincede bende farkındayım bencede ergenlik tam olarak bitmeden vücut oturmadan başlanmamalı haklı olabilirsiniz ama vücudumdan gerçekten rahatsız olmaya başlamadım 2 yıldır denize veya havuza gidemiyorum vücudumdan dolayı çok kompleks yaptım

maalesef biraz sarkık ve yağlı bi vücüdum var, yaş olayına gelincede bende farkındayım bencede ergenlik tam olarak bitmeden vücut oturmadan başlanmamalı haklı olabilirsiniz ama vücudumdan gerçekten rahatsız olmaya başlamadım 2 yıldır denize veya havuza gidemiyorum vücudumdan dolayı çok kompleks yaptım

bi bakıma sende haklısın inşallah ilerde bi terslikle karşılaşmazsın.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

Snap-Shots..(Tek Resimler) - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı