2.ay programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mlafci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mlafci

Üye
Merhaba arkadaşlar Vg de ilk ayımı bitirdim.
Program.jpg
Kilom 77.5 den 80.5 e, Göğüs 97 den 101 e ve kol 32.5 den 34 e yükseldi. Hocam 2. Ay programı oluşturdu ve bu da 2 ay sürecek, programım faydalı bir program mı? Eklenip çıkarılacak bir durum var mı? Önerileriniz nelerdir. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

2. Ay için ağır bir program sanırım çünkü ilk günümden sonra sabah kalkamadım kürek kemiğimin civarında şiddetli bir ağrı oluştu, bir de set sayıları fazla değil mi örnek triceps push down 5 set 12 tekrar

Eğer gerçekten kas kütlesi kazanmak istiyorsan amacın buysa bu program bana göre çöp bölgesel çalışıp her gün bir bölgeye odaklanıp o bölgeyi tahribata uğratarak daha iyi kas gelişimi sağlayabilirsin günde 2 bölge ve sadece temel hareketler ve yanında izole hareketler, bu program çok boş geldi bana göre böyle başka kişileri bilemem bölgesel daha iyi verim alırsın

Merhaba arkadaşlar Vg de ilk ayımı bitirdim. Eki Görüntüle 44472 Kilom 77.5 den 80.5 e, Göğüs 97 den 101 e ve kol 32.5 den 34 e yükseldi. Hocam 2. Ay programı oluşturdu ve bu da 2 ay sürecek, programım faydalı bir program mı? Eklenip çıkarılacak bir durum var mı? Önerileriniz nelerdir. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.

Program biraz tanıdık geldi ankara vip spora mı gidiyosunuz acaba ? [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı