2.ayım aklımdaki sroun lütfen yorularınızı bekliyorum

arkadaşlar ilk ay her şey yolunda gitti 2 kilo falan aldı mı tahmin ediyorum boyum 168 kilom 57.200 e kadar çıktı. Bir hafta ara verdim kilo 57.200 oldu işte
2.ayın 2 haftasındayım nedense zayıflamaya başladım nedenini bilmiyorum beslenmem iyi yani karbonhidrat ağırlıklı yapıyorum 56.750 suan programımı 4 günden 6 güne çıkardım programım şöyle
Pazartesi: Göğüs önkol (biceps)
Salı: omuz arka kol(triceps)
Çarşamba:karın egzersizi
Perşembe: sırt bilek
Cuma:bel ayak baldır
cumartesi:karın egzersizi
pazar:off
Önerilerinizi bekliyorum ben ektomorf galiba ince kemikliyim suratım ufak boyum fazla uzun değil 60 olmak isityorum umarım olurum :)

Kendin yazmissin zaten nedenini,4 günden 6 güne cikartmissin antremanlarini bu vücudun icin extradan bir enerji demek bunun karsiliginda beslenmenide onunla orantili artirman gerekirdi ,büyük ihtimal beslenmen ayni kaldi antremanlari artirinca Kilo kaybi kacinilmaz oldu,diger yandan senin icin haftada 6 gün antreman cok fazla 4 gayet yeterli.gelismeyi geri kalan dinlendigin 3 günde yapicaksin.

karın egzersizleri kafamı karıştırıyor nedense ne zaman yapsam ki ne kdar yoğunlukta bide en az 4 hareket 3 set görmem lazım 12 set nerden baksan antreman günü

Back
Yukarı