2.5kg dambıl ile omuz hareketi yapmak.

spor salonuna yazıldım omuz hareketinde yana açma hareketini en fazla 2.5kg ile yapıyorum nizami şekilde dogru bir şekilde. bende utanıyorum salondakiler bakıyor felan çok az agırlık ama onu anca kaldırıyorum omuz yana açmada diger 5 kg dambıl da kaldırıyorum ama yana açmada gücüm yetmiyor şekilden şekile giriyorum sizce faydası olur mu ?

Bahsettiğin galiba lateral raises.Bunun dışındaki bir çok hareketi daha fazla ağırlıkla yapabiliyorken bu hareketi 2.5kg yapmak çok koyuyor bana resmen:) zamanla onuda aşıcaz İnşAllah :) hiç yapmamaktansa şekilden şekile girip hareketi tamamlıyorsak bence faydası olur

Bahsettiğin galiba lateral raises.Bunun dışındaki bir çok hareketi daha fazla ağırlıkla yapabiliyorken bu hareketi 2.5kg yapmak çok koyuyor bana resmen:) zamanla onuda aşıcaz İnşAllah :) hiç yapmamaktansa şekilden şekile girip hareketi tamamlıyorsak bence faydası olur
Vallaha ya anlamadım gitti 5 kg ile yapayim diyorum nizami yapamiyorum şekilden şekile giriyor :) en iyisi 2.5 kg ile çalışmak şimdilik :)

ben 5 ile 3 set 12 tekrar canım çıkıyor resmen normalde omuz hizasında düz yapıyordum ama son 3-4 antrenmandır düz değilde biraz üçgen şekilde kolları öne doğru çekerek yapıyorum öyle de oluyormuş öyle biraz daha basit

Back
Yukarı