2.5 senelik gelişim

hemen belirteyim fotoğraftaki ben değilim. internette gördüm ve paylaşmak istedim. hangi foruma açacağımı bilmediğimden buraya ekliyorum. uygun yere taşınabilir...

2.5 sene önce
r2uowp.jpg

6hrnnn.jpg

şimdi
2u6igt1.jpg

ei3u5k.jpg

2.5 sene önce 61 kilo %11 12 yağ
şimdi 75 kilo %6 7 yağ

uygulanan program

Monday – Chest + Calfs
5 sets dumbbell bench press
5 sets barbell incline bench press
4 sets dumbbell flys
4 sets pec deck
3 sets cable cross-overs
3 sets seated calf raises
3 sets donkey calf raises
3 sets lying calf raises
1 set of stair stepping

Tuesday – Back + Abs + Obliques
5 sets deadlifts
5 sets weighted pull-ups
4 sets seated high rows
4 sets wide grip lat pull-downs
3 sets T-bar rows
5 sets roman chair crunches
4 sets cable crunches
3 sets hanging leg raises
3 sets oblique crunches

Wednesday – Biceps + Triceps
5 sets barbell curls
5 sets incline seated dumbbell curls
4 sets preacher curls
4 sets hammer curls
5 sets seated dumbbell extensions
5 sets flat bar push-downs
4 sets close grip bench press
4 sets rope pull-downs

THURSDAY – Quads + Hams + Calfs
5 sets squats
5 sets leg press
4 sets of leg extensions
4 sets hack squats
3 sets lying hamstring curls
3 sets seated hamstring curls
5 sets standing calf raises
4 sets seated calf raises
1 set stair stepping

Friday – Shoulders + Abs + Obliques
5 sets dumbbell shoulder press
5 sets lateral delt raises
3 sets up-right rows
3 sets front delt raises
3 sets rear delt face pulls
5 sets jack knifes
3 sets weighted knee ups
3 sets dragon flags
3 sets decline twisting oblique crunches

kullanılan supplementler
whey
casein
balık yağı
multivitamin

streoid konusunda herhangi bir şey söylenmemiş.

Son düzenleme:
o program böyle bir gelişim için çare olarak görülmesin kesinlikle :D başlangıçtaki o çelimsiz arkadaş bu programi uygulamaya kalksa 2 hafta kendine gelemez :D
2.5 yılda ne programlar degişmiştir neler yapıp neler bırakmıştır allah bilir :D

:s dikkatsizlikten adamı tebrik yağmuruna tuttuk. arkadaşın dediği gibi o programı o çelimsiz arkadaşa yaptırırsan üstünden tır geçmişe döner. Zamanla uygulanacak bir program

süper ötesi.tebrikler kim ise.genetik harika.sean gibi olmuş.tebrikler.gözümüz değmesin.hehehe

bu elemanı bende çok takip ettim kendisi bodybuilding.com dan bi üye.. Bu resimlerden de daha hiçbirşey belli olmuyor adamın bi poz videosu var tekrar tekrar hayranlıkla izledim, en yakın zamanda linki veririm arkadaşlar biraz aramam gerekecek.. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 26.07.10 00:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 25.07.10 23:59 ----------

ropörtaj verdiği sitenin linkini veriyorum direk videolar da sitede mevcut zaten :)
http://www.simplyshredded.com/josef-rakich-interview.html

dostum hacim gayet harik****as geliştiren herkes ağırsiklet olacak die birsey yok.bu vücudu sadece tebrik etmek düşer

Amerikanın sembolü body-building ve bir kaç avrupa ülkesininde ,yani demek istediğim arkadaşlar bu adam avrupada yaşıyor ; orda etin kilosu 3-5 $ bizde 20 tl şimdi o adamın tüketebileceği proteinle bizim alabildiğimiz protein arasında bile fark cok , ayrıca bu vücut fotoğraflık vücut bu vücut uzun süre bu kadar yağsız kalamaz vücudun yağa ihtiyacı var eminim fotoğraf cekilmeden deri vücuda yapışsın diye belki 2-3 gün su bile içilmemiştir.Belkide as bile kullanmıştır yada diğer kullandığı supplementler neler nelerdir ne kadar para harcamıştır düşünemiyorum ama orası avrupa orda böyle vücut yapmak zor değil , ülkemizde bu spora gerekli ilgi duyulsa genclerimizin yani bizlerin önleri acılsa biz bunlardan daha iyisini yaparız biz Türküz ! Onlardaki azimden güçten daha fazlasına sahibiz tek eksiğimiz bence imkanlar ve ülkemizdeki bu sporun değersizliği...

haklısınnn.tek kelimeyle.her zaman böyle kalamz.ama mesleği fitness mankenliğiyse ona gerekli maddiyat sağlanıyordur.çalışmayan biri cepten harcamayla buralara gelemez zaten.

Amerikanın sembolü body-building ve bir kaç avrupa ülkesininde ,yani demek istediğim arkadaşlar bu adam avrupada yaşıyor ; orda etin kilosu 3-5 $ bizde 20 tl şimdi o adamın tüketebileceği proteinle bizim alabildiğimiz protein arasında bile fark cok , ayrıca bu vücut fotoğraflık vücut bu vücut uzun süre bu kadar yağsız kalamaz vücudun yağa ihtiyacı var eminim fotoğraf cekilmeden deri vücuda yapışsın diye belki 2-3 gün su bile içilmemiştir.Belkide as bile kullanmıştır yada diğer kullandığı supplementler neler nelerdir ne kadar para harcamıştır düşünemiyorum ama orası avrupa orda böyle vücut yapmak zor değil , ülkemizde bu spora gerekli ilgi duyulsa genclerimizin yani bizlerin önleri acılsa biz bunlardan daha iyisini yaparız biz Türküz ! Onlardaki azimden güçten daha fazlasına sahibiz tek eksiğimiz bence imkanlar ve ülkemizdeki bu sporun değersizliği...

ne kadar güzel yazmışsınız ayakta alkışlayasım geldi!

Güzel idman,iyi beslenme, 2.5 senede olması gereken bu zaten =)

tabiki Vucud yağ oranıda onemölı faktör,vucud yapısıda iyi arkadaşın.

Biz bunlardan daha iyisini yaparız biz Türküz ! Onlardaki azimden güçten daha fazlasına sahibiz...

Neye göre, kime göre ? Neden milli mesele haline getirdiniz anlayamadım doğrusu, ilk söylediklerinize katılıyorum ama bunu okuyunca biraz kafam karıştı :)

Çok fazla emek verildiği kesin, bodybuilding.com'da birçok örneği mevcut bu ve bunun gibi vücutların. Üstteki kullanıcınında söylediği gibi Türkiye Cumhuriyeti'nde beslenmek hem çalışma şartlarına göre zor hem de çok pahalı. Ek besin fiyatlarından, spor salonlarımız ve salonlarda faaliyet gösteren hocaların kalitesinden bahsetmek bile istemiyorum.

bu arkadaşın uyguladığı programa baktınız mı bilmiyorum ama sadece 1 gününe dahi baksanız o programı yapmanın 2 saatten az sürmeyeceğini tahmin edersiniz. üstelik hiç dinlenme olmadan 5 gün üstüste çalışmak perşembe cuma günlerini çok zor geçirtir muhtemelen.

sizce bu arkadaş overtraining yapmıyor mu?

Back
Yukarı