2,5 hafta geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuse

Üye
2,5 haftadır yediklerime dikkat edip cardio çalışması yaparak 3 kilo verdim 82 den 79 a düştüm fakat göbek kısmımda 1 cm bile incelme olmadı neden göbeğim erimiyor 3 kiloyu kaslardanmı verdim die korkuyorum ama ailem yüzümde küçülmenin falan olduğunu söylüyor sizce kasmı yakıyorum yoksa ileride göbekten erime olurmu değerlendirirmisiniz

sadece cardio ile bağlı kalma yediklerine dikkat et . Protein dengesini iyi kur
mekik twist sopa çevirmeyide ekle .

kas degildir ya ...
yediklerine çok dikkat et yaglı yeme protein agırlıklı beslen...devam metabolizman hızlı calısıyor demkki daha ii bence bu :)

çok fazla terliyorum çok su atmış olabilirim mekik tarzı karın egzersizlerini çok fazla yapıorm yarumlar için teşekkürler

biraz genetik sanırım.vücudun yağ yakma sırasında göbeği sona atmış.Çaresi kardioya sonuna kadar devam etmek.
bu arada şahsi görüşümdür, sopa çevirme hareketine pek bulaşma.Omurilik sakatlanması riski büyüktür,ve çok da bir yararı yok gördüğüm kadarıyla.ancak biraz sıkılaşma sağlıyor o kadar,yağ eritmiyor.arkadaşlardan biri yazınca aklıma geldi.

vücutta yağ ilk olarak erkek için mide bölgesinde depolanmaya başlar ve son olarak da burdan yakılır bu hormonsal bi durum. bayanlarda basenler depolar erkeklerde göbek çıkar. kardiyoya biraz ağırlık programı eklemek senin için faydalı olur çüünkü dinlenirken bile evde tv karısında otururken bile kasların glikkojene ihtiyacı olduğu için şeker yağa dönüşüp göbekte depolanmaz. yani kısacası ağırlık programı ekle :D

Back
Yukarı