2.5 aylik before after

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cem.81
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cem.81

Üye
Merhaba, sporda 2 yillik bir gecmisim var ilkokulda ve lisede lisansli sporcuydum fakat lise sonrasi 117 kiloya kadar ciktim ve bu sekilde 4 yila yakin zaman gecirdim, 2 yildir bende 3 ay yazilip 1 ay gidip 6 ay gitmeyenlerdendim.

Fakat 2.5 ay once bu ise kendimi vererek yapmaya karar verdim.

2.5 ay onceki gorselde kilom =97 yag oranim %21,6

2.5 ay sonraki gorselde kilom =88 yag oranim %13.8

8C484BDB-0FCD-4A77-83F4-6EA454B3C52C.jpg

Soldaki fotograf oncesine ait

Bunlarda gecen haftaki fotograflar
IMG_3724.jpg

Snapseed.jpg

Snapseed.jpg

Toplamda yasadigim 30 kiloya yakin kayiptan sonra vucudumda sarkmalar var ve alt gobegim , goguslerimde inatci yaglar mevcut

Split program uyguladiktan sonra 5x5 icf ve agirsaglamin programini harmanlayip kendime ait bi program olusturdum 12 hafta bu programi uygulamayi dusunuyorum.

1.GUN

DAY1

squat5x5

bench press 5x5

bent over row 5x5 veya lat pull down 5x5(1 antreman da bor digerinde ltd uyguluyorum)

barbell shrugs 3x8

tricep extensions 3x8

straight bar 3x8

hyperextensions 2x10

cable crunches 3x10

2.GUN

SQUAT 5X5

DEADLİFT 1X5

overheadpress-military press ---5x5

bent over row 5x5

bench press aletinde arka kol 3x8

straight bar(ön kol) =3x8

cable crunchless =3x10

Suanlik sarkalarimdan dolayi hacim kazanmayi hedefliyorum.

Dusuncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. Tecrubeli ve tecrubesiz arkadaslardan olumlu veya olumsuz yorumlarini bekliyorum.

Herkese iyi sporlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eklentiler

• IMG_3724.JPG
    IMG_3724.JPG
    70,8 KB · Görüntüleme: 444
Yag oranim hakkinda cok emin degilim salondaki alete cok guvenmiyorum en yakin zaman da vücut kitle endeksini olcturecegim ve kesin degerleri elde edecegim

bravo güzel gelişim tebrikler. yeni antreman şekline geçip dizayn etmişsin buda çok güzel. hacim kazanmak da doğru seçim , yağ oranına gelince bence ilk fotoğrafda yüzde 21 değil de 27 28 gibi şuanki halinde 18 19 civarı gibi duruyor o zaten çok önemli değil şuan aklında kas kütleni arttırmak olsun 1. planda başarılar :)

Yağ oranının doğru olduğunu sanmıyorum 13 gibi değil hocam ama çok güzel değişim tebrikler

Yağ oranının doğru olduğunu sanmıyorum 13 gibi değil hocam ama çok güzel değişim tebrikler

Bende ayni sekilde dusunuyorum hatta deger cikinca cok sasirdim ve ariza olabilecegini soyledim israrla dogru dediler.. en mantiklisi bi hastahane de olcum yapmak gibi duruyor

Hastanede de aynı alet kullanılıyor. Eğer bahsettiğin çıplak ayakla üzerine çıkıp kollardan tuttuğun şey ise. Kılları al dostum güzel değişim tebrikler devam böyle.

yağ oranı konusunda 18 19 gibi arkadaşların dediği gibi ama vucut çıkmaya başlıyor bu işin sırrı azim azmedersen olur

Kılları alman iyi olmuş , böylece göğüs ve karın gelişimini daha rahat görenbilirsin seni motive etmesi açısından :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı