2.5 Aylık Değişimim :)

Hala sporcu gibi görünmüyorum ama en azından zayıf demiyorlar :)
Ölçüler;
Yaş 14-15
Boy 1.90-1.90
Omuz: 108-120
Göğüs 92-100
Kol 28-34
Bel 81-83
Kalça 92-96
Bacak 49-54
Resimler; (2. Resim Ön kol-Arka kol çalışmamın 1 gün sonrası çekildiği için pek sıkamadım 34 göstermeyebilir :) )
P0WQL9.jpg

gq0X33.jpg

15 yaşına göre vücut ölçülerin güzel görünüyor boyunun uzun olmasının avantajı var bende 186'yım genetik açıdan eksiğin yok zamanla toparlar vücudun düzenli spor yap hiç bırakma reşit olduktan sonra çoookkk ekmeğini yersin emin ol :) umarım hevesin hedeflerin kırılmaz sporu bırakma gibi bi düşünceye varmazsın hayatta başarılar

15 yaşına göre vücut ölçülerin güzel görünüyor boyunun uzun olmasının avantajı var bende 186'yım genetik açıdan eksiğin yok zamanla toparlar vücudun düzenli spor yap hiç bırakma reşit olduktan sonra çoookkk ekmeğini yersin emin ol :) umarım hevesin hedeflerin kırılmaz sporu bırakma gibi bi düşünceye varmazsın hayatta başarılar
Birşey sorucam 1-2 gün önce kayıt oldumda konu nasıl açarım?

Teşekkürler :)
O kolun 34 olduğuna pek inanmadım omuz birde 120ymiş peeh
Dostum vur dedik öldürdün :D kolun durumunu açıklamıştım bi ara bölgesel olarak fotoğraf koyarım :) 120 cm zaten omuz için geniş değil pumptur hata payıdır 118-119 minimum kolları havaya kaldırdığım için dar görünüyor olabilir

Kardeşim kim ölçtü bilmiyorum ama ya seni kandırmış yada sen burda kandırıyorsun milleti bikere o ölçülenmeyi alamazsın boyun 1.90 sa kendini kandırma yani

Back
Yukarı