2,5 AYDA MUTASYON! ( Genetik Şanslılık Bu Olsa Gerek! )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

terzi312

Üye
Merhaba arkadaşlar size bu spora 2,5 ay önce başlamış bir arkadaşımın fotoğrafını atmak istiyorum. Kendisi hiçbir takviye kullanmadan nasıl böyle bir duruma geldi şaşkınlık içerisindeyim.

B2guidYIEAAzJ6j.jpg

Sol resim ile sağ resim arasında 1,5 ay var.

Bu resimde son resimden 1 ay sonraki fotoğrafı:

B4CVDjAIgAE1_Gv.jpg

İnanmayabilirsiniz doğal karşılarım. Çünkü ben bile hala inanamıyorum :D

Fakat biraz araştırınca genetik olarak şanslı olduğunu gördük bu keratanın :)

Yani ne yaparsak yapalım genetik çok önemli bir faktör.

Yorumlarınızı bekliyorum.

yağlanmasa daha iyi olurmuş :) ben avatarımdaki göğsü 3-4 ayda yaptım . banada inanmadılar dolayısıyla elimde gazeteyle bi resim çekildim 6 ay sonra tekrar çekilicem umarım sonuçlarım iyi olur :)

Boy kaç kardeşim.

1,75.

resimleri göremiyorum:)
yağlanmasa daha iyi olurmuş :) ben avatarımdaki göğsü 3-4 ayda yaptım . banada inanmadılar dolayısıyla elimde gazeteyle bi resim çekildim 6 ay sonra tekrar çekilicem umarım sonuçlarım iyi olur :)

Genetik olarak şanslısın o zaman sende :D

Neyi nasıl araştırdınız? Aynı yolu izlemek ve genetik şanssızlığımla yüzleşmek istiyorum artık.

Lazar Angelov 'u araştırırsan genetik olarak şanslı olduğunun kanıtlandığını görürsün.
Daha birçok örnek var.
Hiçbir düzene (beslenme,antreman,uyku) sahip olmayan bu arkadaşın gelişimini görünce böyle birşeyin olduğuna resmen inandım.

Resmen evrim geçirmiş. Tebrik ediyorum arkadaşı, başarılarının devamını dilerim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen evrim geçirmiş. Tebrik ediyorum arkadaşı, başarılarının devamını dilerim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam tebrik edilecek bir durum yok adam şanslı :D olay sadece bu. Yoksa aynı programı çalışıyoruz benim gelişimim onun yarısı kadar bile değil :D Beslenme falan hepsi aynı :D

formül o kadar açık ki... 3 ana unsur var iyi beslenir, iyi uyur ve iyi antreman yaparsanız gerçekten iyi bir vücut elde edersiniz ama bunlara harfiyen uymalısınız
1-yüksek protein +kaliteli karbonhidrat ve zengin protein çeşitliliği
2-iyi antreman 2 saat antreman yerine az ama çok sıkı çalışmak adeta kası yırtmak çok ağır çalışmak maksimum kapasiteyle
3-growth hormonunu salgılatmak için 8-9 saat derin uyku uyursanız
stres sıkıntıyı hayatınızdan çıkarırsanız sizin deyiminizle ''mutasyona '' uğrarsınız ki arkadaş yağlı bir vücuta sahip.

İlk resimde zaten kötü değilmişki evet kısa bir sürede kütle artmış ama ilk resme bakınca sporla ilgili birini görüyorum zaten yani belliki bir altyapı varmış sadece genetik değil .

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı