Uzun zamandır forumu okuyorum ve takip ediyorum pek birşey yazmasamda birçok şey öğrendim bu forumdan oncelikle bunun için herkeze teşekkürler.Daha once 1ay falan çalışmıştım ama şu 2.5 aydır duzenli olarak salona başladım ama malesef bunun ilk ayını pek iyi değerlendiremedim ve bu sporu tanımakla geçti diyebilirim.yaş:16 boy:182 kilo:90.5 evet görüldüğü üzere çok yağlıyım yağ oranımda:%25 bu yuzden vucudum pek şekillenmiyor sanırım kas yaptıysamda uzerinde yağ olduğu için pek belli olmuyor ve şunuda belirteyim bende jinekomasti var doktor spor yaparak kilo vererek geçer omuzlarını genişlet dedi bu yuzden şimdi dahada hırslıyım.Salonda hocanın verdiği program yetersiz gibi geliyor birde sizler değerlendirirseniz sevinirim.forumda hep beslenme çok onemli deniyor ama ne yazıkki bu konuda çok zorlanıyorum okulunda etkisi var bunda ama eski yediğim zararlı şeyleri hayatımdan çıkardım en azından bu açıdan mutluyum 
Programım:
1.gün:
mekik
bench press 3X12
dumbell flyes 3x12
incline press(dumbell) 3X12
butterfly 3x12
burber curl 3X12
dumbell curl(birini kaldır birini indir)3X12
leg extension 3X12
lying leg curl 3x12
2.gün:
mekik
dumbell military press sanrm 3X12
lateral raise 3X12
front lateral raise 3x12
lat pull down öne
lat pull down arkaya 3X12
seated row 3X12
straight bar triceps pushdown 3X12
standing one arm dumbell extensions 3X12
2 gun daha aynı programı tekrarlıyıorum 4 gun çalışıyorum haftada antremandan sonra 20 dk kardio yapmaya çalışıyorum ama genelde hiç halim kalmıyor ve aksıyor.Vücüt ölçülerimide vereyim:
omuz:123
kol:36
bel:100
şimdiden teşekkürler hepinize programımı yorumlarsanız sevinirim.

Programım:
1.gün:
mekik
bench press 3X12
dumbell flyes 3x12
incline press(dumbell) 3X12
butterfly 3x12
burber curl 3X12
dumbell curl(birini kaldır birini indir)3X12
leg extension 3X12
lying leg curl 3x12
2.gün:
mekik
dumbell military press sanrm 3X12
lateral raise 3X12
front lateral raise 3x12
lat pull down öne
lat pull down arkaya 3X12
seated row 3X12
straight bar triceps pushdown 3X12
standing one arm dumbell extensions 3X12
2 gun daha aynı programı tekrarlıyıorum 4 gun çalışıyorum haftada antremandan sonra 20 dk kardio yapmaya çalışıyorum ama genelde hiç halim kalmıyor ve aksıyor.Vücüt ölçülerimide vereyim:
omuz:123
kol:36
bel:100
şimdiden teşekkürler hepinize programımı yorumlarsanız sevinirim.