2,5 ay oldu.. Amaç: Fit vücut.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baskn35

Üye
yaş 16 , boy 168 , kg 59
amacım birazda olsa mideyi belli etmek düzenli şekilde çalışmalarımı sürdürüyorum.

Kollarımı yaklaşık 2cm büyütmüştüm 2 ayda. Fakat mideye yönelince hacim azalmaya başladı haliyle, bel çevresi 79 cm civarı.

s629w8.jpg

4i61z.jpg

Başta kilo 62ydi. mide çalışmalarıma baslayinca 59 a düşürdüm. Artık ağırlık calısmalarını azalttım, karını düzenli yapıyorum ve dengeli besleniyorum.
DN : mide biraz daha parçalı, fakat resimleri elimle çektiğim için fazla kasamadım, elimden bu kadar geldi kusura bakmayın.

hertürlü yoruma açığım, saygılarla

Son düzenleme:
Aynı azimle devam diyorum süper fit bir vücut seni bekliyoru ...başarılarının devamını diliyorum..aynı hedefte olduğumdan bana daha yakın geldi, senin konun :)

sağolasın :) şu yorumlar insanı ne kadar teşvik ediyor bilemessin.
çok sağolasın umarım istediğin vücuda ulaşırsın :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:08 ----------

yeni foto
295d2x4.jpg

bende şu anda hacim yapmaya calışıyorum daha sonra karın a gececem acele etme önce bi üst tarafları şişir son 2 ayda karın kaslarını cıkarırsın derim

sağolasın kardeşim yorumun için,
fakat abilerimin öğütleriyle ağırlık çalışmayı baya azalttım...
Sadece karına yoğunlaştım 1-2 sene sonra genel olarak tekrar başlayacağım.
Bu 1-2 sene içinde dengeli besleneme ve karını asla aksatmayacağım
saygılarla.

deneyeceğim teşekkürler
saygılarla

saolasın yorumun için
evet göğüslerde biraz yağ var malesef :(

2.5 aydır karın calısıyorsan ıyı bence hacımsız vucudun agırlı kıle mekık cekın alt karında aynıs ekılde calısın ve oblıklerıde yanlarıda calısın hacım alırsa karın kasların cok daha belırgın durucaklar yag yok cunku vucutta

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı