2 ürün arası kararsızlık..

Beyler gh hormonunun salgılanmasında yardımcı 2 ürün var yani büyüme hormonu..Boy uzamasındada yardımcı olduğunu söylüyorlar doğrumu..Ürünler aşağıda

UNİVERSAL GH MAX -----
BESLENME BİLGİLERİ
Servis Miktarı 6 Tablet
Her Paketteki Servis Miktarı 30
Her Servisteki Miktar % GD
Vitamin C (As AskorbicAcid) 100 mg 167%
Vitamin B6 (as pridoxine HCI) 20 mg 1000%
Arginine (as L-arginine pyroglutamate) 5 g *
Ornithine (as L-Ornithine alpha-ketoglutarate) 2,5 g *
Beta-Sitosterol 100 mg *
Carnitine (as L-carnitine) 100 mg *
Gamma Oryzanol (From rice bran) 50 mg *
Boron (as boron citrate, aspartate.glycinate) 4 mg *
*Günlük Değer tesbit edilmemiştir.

ULTİMATE ARGİNİNE ORNİTHİNE lysine

L-arginine--750mg
L-ornithine-750mh
L-lysine--750mg

işte bunlar arkadaşlar Bu arada yaş 18 boy 1.70 68Kg :confused:

Bu iki ürünüde hiç kullanmadım ancak ben olsam ultimate arginine yi öneririm.Çünkü hem ultimatenin bu ürünü gh max'a göre daha başarılı bulunuyor,gh max'ın içinde gereksiz olan çok fazladan şey var

L-Arginine insan vucudunda çok önemli rollere sahip olan bir amino asit türüdür,vucutta kullanım dışı durumunda bulunan ve toksik etki yapabilecek artık ürünlerin vucuttan uzaklaştırılmasında rol oynadığı gibi vucudumuz için çok önemli görevleri olan creatin, l-glutamin ve l-prolin üretimini destekler ve bunların yanı sıra gerektiğinde glikoz ve glikojen'e dönüştürülebilir.
L-Arginin'in en önemli görevlerinden birtaneside nitrik oksit üretimini arttırarak kan damarlarının genişlemesini ve bu sayede damar tıkanıklığı durumlarında kullanımı mevcuttur.L-Arginin büyüme hormonunun salgılanmasını arttırır ve böylece boy uzaması kasların genişlemesi gibi durumlardada destekleyici olarak kullanılabilir.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar ..Peki bu ürünler tek başına kullanılırmı şu an besin takviyesi kullanmıyorum.

Son düzenleme:
gh max daha iyi

Back
Yukarı