• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1963 Ankara vücud şampiyonu babam

Ballı süt teorik olarak büyüme hormonunu kısar ama babanızda böyle bir durum olmamış ;) Meyveye neredeyse protein kadar önem verilmiş bu bayağı fayda sağlamıştır, sıcağı sıcağına selamlarımı ileteyim hazır yanınızdayken

beat me dedi:
tebrik ediorum wallahi barfiksle vücut şampiyonu olmuş tebrik ediorum başka şey diyemiyorum :o
Arnold barfiksin hem biceps için hem üst sırt için mükkemmel bir egzersiz olduğunu yazar kitabında. Sadece barfiksle çok iyi sırt yapan görmüş. Yani çok hayret edilecek birşey değil.

conanthebarbarian dedi:
Ballı süt teorik olarak büyüme hormonunu kısar ama babanızda böyle bir durum olmamış ;) Meyveye neredeyse protein kadar önem verilmiş bu bayağı fayda sağlamıştır, sıcağı sıcağına selamlarımı ileteyim hazır yanınızdayken

Ballı süt niçin büyüme hormonunu kısar? ne alaka? anlayamadım gerçekten. Öyle bir tez olduğunu da saanmıyorum.

evet amcamiz gercekten tip olarakta yakisikli birisi. aslinda bu fizikle amca dememiz bile yanlis olur saclari falan boyasa yemin ediyorum en fazla 40 45 gösterir. ve söyle yolda etrafimiza bakinca 20 yasinda ama göbekli ve hantal nice gencler görecegiz. babanin vücudu cok estetik ve zinde gözüküyor. tebrik ediyorum kendisini. ve su balli süt olayina gelince sanirim conanthebarbarian bi yönden hakli. gece yatmadan alinan her türlü karbonhidrat uyku sirasinda büyüme hormonu salgilanmasini azaltir veya engeller diye duymustum. saygilar.

Back
Yukarı