183/67 kilo yardım lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Qtexb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Qtexb

Üye
Merhabalar öncelikle sormam gereken bisey var suan askerim 67 kiloyum fakat askerlige baslamadan once 55 kiloydum ve bi anti depresan ilac kullanirken yan etkisi olarak kilo aldirmisti ama cok agir bi ilacti suanda nerdeyse her ogun 2 3 kisinin yedigini yiyorum ama yinede kilo alamiyorum. Gün icerisinde çok aktif oluyoruz hep ayaktayiz onun etkisi olabilirmi veya siz ne önerirsiniz.
img_20160322_224310-01.jpeg

Bundan fazlası olmuyor boyuma göre çok zayif kaliyorum bi tavsiyede bulunursaniz sevinirim

askerlere kaç kalori yediriyorlar bilmiyorum ama muhtemelen beslenmeniz yetersizdir , gün içinde sürekli çalıştırmaları da etkiler tabi. besin takviyesi alma şansınız varsa işinize yarayabilir başka türlü ekstra kalori alma şansınız yok sanırım.

askerlere kaç kalori yediriyorlar bilmiyorum ama muhtemelen beslenmeniz yetersizdir , gün içinde sürekli çalıştırmaları da etkiler tabi. besin takviyesi alma şansınız varsa işinize yarayabilir başka türlü ekstra kalori alma şansınız yok sanırım.
Daha öncede hic kilo alamıyodum ama bi ilaç yardimıyla almıstım yan etkisi olarak aldiriyo dediler 2 3 ayda 17 kilo aldim.

Back
Yukarı