180 kg doğal 25 1 haftalık 20 gram günlük kreatin yüklemesi

creapure kreatin monohidrat +animal stak+grenade 50 calibre
20 gram creapure 4 ölçek yani 1 poşet animal stak 2 ölçek grenade 50 calibre güç için bunlar toparlayıcı olarak olimp bcaa 1100 9 tablet universal amino 2700 6 adet idman bitiminde 1 ölçek whey yarım ölçek kazein
Animal stak e dikkat et. Ciddi karaciğer rahatsızlığı yaptığı hatta C4 ve Animal stack ın ölümcül olabileceği gösterilmiş Amerikada...Ciddi bir kaynak
http://www.gymnation.co.nz/forums/topic/17508-doh-supplements-spiked-with-hepatitis/

Bir şeyin zararlı olması için doping olması şart değil kardeşim. İçerik ile alakalı.
Ben tabi, onların yalancısıyım.
yarışmada hedef 185 kg büyük ihtmal ondan ancak çıkar onu demek istedim doping değil demekle. stak konusunda uyardığın için ayrı memnuniyet duyuyorum sana değer verdiğim insanlar arasındasın çünkü herkes gelipte dikkat et demez bena ne ya deyip mesaj atmaya bile uğraşmaz:)

doğal kreatin ve supplementler ile gittiğim için bu plato olacak tecrübelerim ile %99 eminim 185 1 haftaya çıkar ve 25 eylüle ancak onu basarım 2 ay duraklar yani 172.5kg de olduğu gibi 150 6 dada olmuştu %99 buda 2-3 ay duraklar

Back
Yukarı