18 yasında 1.70 cm boyunda 87 kiloyum yardım !!!

konudada belirtigim gibi 18 yasında 1.70 cm boyunda 87 kiloyum göbeğim fazlaca çıkıyor ve bu durum beni çok rahatsız ediyor...bodye baslayalıda 2 hafta oldu günde 3 saate yakın harıl harıl çalısıorum acil kilo vermem lazım neler önrirsiniz ? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

sana cardio ve diyet önerir herkez çunku kılon biraz fazla boyuna gore
25 dk dan az cardio yapma 40 45 dk ideal diye duymuştum akşam 6 dan sonrada yemek yememeye çalış bende 6 dan sonra yemeği kesdım 96 dan 88 e dusdum tabı sporla bırlıkte

ama 3 saat spor fazla gıbı geldı daha ıyı bılen arkadaslar umarım yorum yazarlar

zaten 7 kilo versem sorun kalmıcak yediklerimide dikkat ediorum yağ ekmek filan kestim 30dk bisiklet 10-15 dk yürüyüs yapıorum 150-200 mekik ve daha sonra agırlık hareketleri ile birlikte 3 saati buluyor

zaten 7 kilo versem sorun kalmıcak yediklerimide dikkat ediorum yağ ekmek filan kestim 30dk bisiklet 10-15 dk yürüyüs yapıorum 150-200 mekik ve daha sonra agırlık hareketleri ile birlikte 3 saati buluyor
anladım ben kilon 70 yaparsın diye dusunmustum 7 kılo vermek kolay olur duzenlı cardio calısırsan

sana cardio ve diyet önerir herkez çunku kılon biraz fazla boyuna gore
25 dk dan az cardio yapma 40 45 dk ideal diye duymuştum akşam 6 dan sonrada yemek yememeye çalış bende 6 dan sonra yemeği kesdım 96 dan 88 e dusdum tabı sporla bırlıkte

ama 3 saat spor fazla gıbı geldı daha ıyı bılen arkadaslar umarım yorum yazarlar

akşam 6'dan sonra yemeği kesmek çok mantıksız diyetteki her insan 2 saatte bir bir şeyler yemeli son öğünüde uykuyla arada 2 saat olmalı ama şöyle diyebiliriz akşam 6-7'den sonra karbonhidrat tüketme...

akşam 6'dan sonra yemeği kesmek çok mantıksız diyetteki her insan 2 saatte bir bir şeyler yemeli son öğünüde uykuyla arada 2 saat olmalı ama şöyle diyebiliriz akşam 6-7'den sonra karbonhidrat tüketme...
özel olarak doktordan duydum 6 dan sonra yemeyın dıyet doktoru degıldı saglık ıcın bırde ben bugun 5:30 da yedım yemegımı saat suan 11 ama hala tokum yanı acıkmıyorum ha baskası acıkır ama ben acıkmıyorum sabah kahvaltı yapıyorum aksama kadar acıkmıyorum ama ogun atlamasın dıye 6 da yemek yıyorum spordan once cok yerdım belkıde mıdemı kuculttum.

aklımdada bır bılgı kalmıs mıde 1 yemegı 4 saate sındırır dıye ne kadar dogru bılmıyorum aklımda kalan eskı bır bılgı duymusdum oyle kalmıs aklımda

Back
Yukarı