18 Yaşımdayım 1.91 boy ve 85 kg yardım edin..

Boyum 1.91 Kilom 85, Yaklaşık 3 ay sonra proteine başlayacağım ve 3 ay içinde düzgün bir kardio programı ile protein tozuna başlayana kadar vücudumdaki fazla yağlar,sarkmaları ortadan kaldırmak istiyorum, nasıl yağ yakabilirim? Kilo vermeden yani.

3 ay sonda proteine başlayacağım ?
şimdi ben bu başlığı açanın yüzde 99.5 protein tozu tüccarı olduğunu söylesem, yine kızacaklar bana. arkadaşım , ya spor hakkında 1 gram bilgin yok, ya da niyetin kötü.
bilgin yoksa eyvallah, illa ki yönlendiren birileri çıkar. haddim olmadan ben de yardımcı olurum
ama proteine başlayacağım ne demek yahu? hele önce bir ağırlık kaldırmaya başla.. hem kendinize hem okuyan insana kötü örnek oluyorsunuz.

3 ay sonda proteine başlayacağım ?
şimdi ben bu başlığı açanın yüzde 99.5 protein tozu tüccarı olduğunu söylesem, yine kızacaklar bana. arkadaşım , ya spor hakkında 1 gram bilgin yok, ya da niyetin kötü.
bilgin yoksa eyvallah, illa ki yönlendiren birileri çıkar. haddim olmadan ben de yardımcı olurum
ama proteine başlayacağım ne demek yahu? hele önce bir ağırlık kaldırmaya başla.. hem kendinize hem okuyan insana kötü örnek oluyorsunuz.
nasıl yağ yakabilirim? Kilo vermeden
Yaver burayi atlamissin?bunun hakkindada bikac sey yazsaydin:)

nasıl yağ yakabilirim? Kilo vermeden
Yaver burayi atlamissin?bunun hakkindada bikac sey yazsaydin:)
mr6L32.jpg

Şöyle ki, 5-6 aydır düzensiz yapıyorum sporu, ağırlık kaldırmasına kaldırıyorum, ben burda demek istedim ki, protein tozuna başlayacağım ama 3 ay bi vücudun toparlanma süresi olsun vücuttaki yağı atmak istedim. Ayrıca kilo vermeden yağ yakmaktan kasıtım şu idi, yağ içermeyen besinleri tüketip bi yandanda yağ yakma idmanları yapmak amaçlı söylemiştim,egonuzla okumasaydınız anlardınız.

Back
Yukarı