18 set triceps,25 set bacak ??

Foruma fotoğraflarınızı koyarsanız, size daha iyi bir şekilde yardımcı olabilir forum üyeleri. Hocanızın verdiği programda 4 tane press olamsı şaşırtıcı doğrusu. Tamamen presse dayalı bir programla çalışanı hiç görmedim. 4 tane press ile göğüs ile birlikte tricepslere çok fazla yüklenilmiş olur bence.

amacim buaralar 85 e cıkan bel olcumu 78-79 indirip sabitlemek bundan sonra da bulk definasyon donemi olarak ayrı donemler yapicagimi sanmiyorum yavas yavas bir duzen bulup onu devam ettiricem endo-mezo arasi vucud yapim var yazin basinda belimi 80 e indirdigimde gayet define bir vucudum vardı:)
1.72 boy
kilo:79
kol:38
bel:85
baldır:40
gogus:97
uyluk:57
onkol 32
D.Wolf un dediklerini bir kez daha dusununce soyle bir program yaptim
A.gogus
B.omuz bacak
C biceps triceps
D sırt
yine 2 gun gidip bir gun off 4 e boluncede antreman sonunda 25 dk cardio calısabiliyorum.Bir kasi 6 gunde bir kere calıstirmis oluyorum.
Sizce bu programla iyi gelişim saglayabilir miyim, yeterli mi çalısma?
(Beslenmem sorun değil buarada)

ben de zamanında böyle bir sistemle çalışmıştım ama sürantrene oldum,kimi sporcular çok setle daha çok gelişim gösteriyor örneğin sergio oliva inanılmaz sayıda setler yapardı.pazu için 20-20 set göğüs için çok daha fazlasını yapardı .ama ilaç kullanmayan biri isen bana biraz fazla gibi geldi.

hocamın yazdıgı programdaki bölge başına setler zaten fazla onu kullanmıyorum bir önceki mesajımdaki programı yapmaya başlamayı dusunuyorum?

Benim kafam karıştı

Dead smile mesela Gogus 16 set,biceps 10 set demişşsin bunların kaçar tekarar olduklarını ve her set arası ne kadar dindendiğini yazarmısın..

Göğüs için 16*8olduğunu varsaysak 128 tekrar eder. Bu set sayısına fazla değil diyen arkadaşlar ne düşünüyorlar anlamadım.

Genel programlar (3*8, 6-8-10-12 piramit, 5x5, 4*12 vs ) ile karşılaştırıldıgında bile çok fazla gibi geldi bana

amacim buaralar 85 e cıkan bel olcumu 78-79 indirip sabitlemek bundan sonra da bulk definasyon donemi olarak ayrı donemler yapicagimi sanmiyorum yavas yavas bir duzen bulup onu devam ettiricem endo-mezo arasi vucud yapim var yazin basinda belimi 80 e indirdigimde gayet define bir vucudum vardı:)
1.72 boy
kilo:79
kol:38
bel:85
baldır:40
gogus:97
uyluk:57
onkol 32
D.Wolf un dediklerini bir kez daha dusununce soyle bir program yaptim
A.gogus
B.omuz bacak
C biceps triceps
D sırt
yine 2 gun gidip bir gun off 4 e boluncede antreman sonunda 25 dk cardio calısabiliyorum.Bir kasi 6 gunde bir kere calıstirmis oluyorum.
Sizce bu programla iyi gelişim saglayabilir miyim, yeterli mi çalısma?
(Beslenmem sorun değil buarada)
goguste 4-5 hareket çalısıyorum 12den asagı doğru piramitliyorum. bu program nasıl sizce

?

Back
Yukarı