Kollarınız,Omuzlarınız ve Göğüs kaslarınızı iyi çalışmış Kanat,Karın,bel ve Bacaklarınızı çalıştırmıyorsanız yada az çalıştırıyorsanız üstünde durmanızı egzersizlerin üstünden daha detaylı çalışmanızı öneririm başarılar![]()
En kisa zamanda sirt pozumuda koyarim fakat bacagimi onceki mesajlarimda da soyledigim gibi bacakta daha yeni yeni yapmaya basladim.Ama su som 1 aydir bacak ve karina ciddi manada yogunlastim ozellikle bacak ve karinda onerileriniz antrenman programi onerileriniz varsa beklerim.Yorumunuz icin tesekkur ederim.öncelikle vücut sadece göğüs ve kollardan ibaret değildir,lütfen resim ekleme kurallarına saydı gösterip bacak ve sırt pozlarını da koyun,sadece bu başlıkta değil genel olarak üye fotoları konularında böyle bir sorun var,bacak ve sırtı eklemediğinizde vücudun kas kütlesinin yarısından fazlasını göstermemiş oluyorsunuz,ne kadar mantıklı?
gelişime gelince kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum,bence gayet iyi.çok uzun boylusunuz,ilk etapta bir dezavantaj bu.alınan 20 kg var,hacimlenen sağlam temeli atılan bir vücut var.1-2 yıl sonra bu vücudun efsane bir hal alacağını düşünüyorum ben.tebrikler.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Yağli oldugumu biliyorum haklisiniz 3 den kastiniz %3 sanirim benim amacim %4 veya %5 dusmek suan ki yag oranim %17 definasyon icin program veya karin ve yanlar icin bir program oneriniz varsa sevinirim.gelişim güzel. 18 aya biraz daha iyi olabilirdi ama olsun şuan çok güzel bir altyapın var en az 3 yağ yakman lazım bence.
Şunu belirtmek isterim 95kiloda %5 yağ oranıni yaklaşık olarak 10 sene sonra görebilirsiniz. Definasyon için bana ulaşabilirsin. Yardımcı olurum programda.Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Yağli oldugumu biliyorum haklisiniz 3 den kastiniz %3 sanirim benim amacim %4 veya %5 dusmek suan ki yag oranim %17 definasyon icin program veya karin ve yanlar icin bir program oneriniz varsa sevinirim.
Sanirim yanlis anlasilmisin %5 dusmekten kastim %17 yag oranindan %12 yag oranina dusmekti yorumunuz icin tesekkur ederim.Şunu belirtmek isterim 95kiloda %5 yağ oranıni yaklaşık olarak 10 sene sonra görebilirsiniz. Definasyon için bana ulaşabilirsin. Yardımcı olurum programda.