Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Resime bakılırsa gelişim oldukça güzel baya yol katedmişsin fakat biraz kendinden bahsedersen boy , kilo , ölçüler vb. başladığında kaçtı şimdi kaç falan anlatabildim mi
Boy 1.70 kilo 69 bu fotograf 1.5 sene önceki halim şuan kolum 42-43 (sıcak) ilerleyen günlerde şimdiki halimide koycam[DOUBLEPOST=1393412565][/DOUBLEPOST]İlk başladığımda resimdende anlaşıldığı gibi bir deri bir kemiktim.Tam olarak ölçü almamıştım o zaman fakat 26-27 falandır diye tahmin ediyorum
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri : - Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!
Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız