18-19 ekim Vücut geliştirme şampiyonasından kareler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crespo

Yeni Üye
şampiyona caferağa spor salonunda yapılmakta ben de arkadaşlarımla bi kaç resim çektim

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün tartı nın yapıldığı green park bostancı otele gittim , ve özellikle 90 + ve üzerinde gerçekten çok çok iyi adamlar vardı , çok iyidiler , yakından görmek ve tanışmak iyi bi tecrübe oldu çoğu ile

crespo serdar hocayla olan fotonun bir üstündeki fotodaki seçme serisi hangi sikletti acaba merak ettim belirtebilirmisin emeğine sağlık

yukarda 2 kişi yan yana poz verdi ve resmini koydum ya , 2 side 90 + da yarışıyorlar ama , sağdaki iri olan ibrahim abi dir kendisi , dün tartıda 100 kilo geliyodu , 100 de fazla adam olmadığından 2 tane 100 lüğü 90 + ya kaydırdılar diye konuşuluyodu ne kadar mantıklı siz düşünün

güzel fotolar çekmişsin özel rica olmaz ama forum dostluğuna sığınarak 70 kg -75kg finalinden hakemler sırttan koltuk altı deyince bir ikiadet birde mide ve bacak deyince 2 foto benim için çekebilirmisin acaba özelden msn mede gönderebilirsin zahmet olmazsa ben konyadan gelemedim çok istedim ama çalıştığımyerden izin alamadım cumarteside açığız bir pazar içinde okadar yol gidip dönemem bu ricam 2009 balkan ve avrupa için seçmelere katılmayı düşünüyorum dopingin zerresi yok demişsin ne mutlu bizede bir şans doğar bu gidişle şartlar eşitleniyor desene

ayagımızın dıbındekı yer gıdemedık
crespo tesekkurler
bu arada muammer abi katılıyor dıye bılıyordum ama yokmus dıye duydum bılgın varmı tanırmısın muammer gökmen

Back
Yukarı