174cm 55 kg amaç kilo almak yardım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S.A beyler 22 yaşındayım 174cm 55kgyim burdanda anlaşılacağı üzere amacım kilo almak bugün BB ye başladım her zayıf insan şöyle düşünürki ben hiç kilo alamayacağım bu bendede var.. Bugüne kadar 60kg yi geçmemişimdir hep böyle zayıftım ama çokta zayıflığa düşmedim 55-60 arası çok istekliyim iyi bi çalışmayla iyi bi kiloya ulaşabilirmiyim bu mümkünse ne kadar sürede olabilir..

eywallah :)

bu dedıklerının hepsı mumkun forumda beslenme bolumunu ıncele antremalarını aksatma bol bol yemek ye kesınlıkle kılo alırsın bu spora basladım 56 kg ıdım ve sadece kg almak ıcın sartladım kendımı senede 1kg bıle almayana ben ıpın ucunukacırıp 85 kg mı gordum cok yaglandım :) sonra bırde buları vermek ıcın urastım dusun yanı olmaz dıe bır sey yok yeterkı ıste herkes alır yeterkı disiplınlı bır sekılde calıssın....

Son düzenleme:
bu dedıklerının hepsı mumkun forumda beslenme bolumunu ıncele antremalarını aksatma bol bol yemek ye kesınlıkle kılo alırsın bu spora basladım 56 kg ıdım ve sadece kg almak ıcın sartladım kendımı senede 1kg bıle almayana ben ıpın ucunukacırıp 85 kg mı gordum cok yaglandım :) sonra bırde buları vermek ıcın urastım dusun yanı olmaz dıe bır sey yok yeterkı ıste herkes alır yeterkı disiplınlı bır sekılde calıssın....

eyvallah saol birde kafama takılan yaş22 ye dayandı bu saatten sonra gelişme gösteremezmiyiz diye korkuda var :)

eyvallah saol birde kafama takılan yaş22 ye dayandı bu saatten sonra gelişme gösteremezmiyiz diye korkuda var :)
22 yaş nedir ki! Gayet güzel gelişme olur; siz yeterki forumda bol bol araştırma yapın.

forum kurallarini okuyun,forumda arama yapin,her sorunuzun cevabi mevcut.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı