• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

17 yasındayım

ben de 17 yaşımdayım.. 3 aydır fln gidiyorum.. yapı olarak zayıfım ben.. sen göğüs biraz iyi çalışmışsın ben de kol :) ama hemen hemen aynı görünüyoruz..

murat seni koyu yoğurda doğrarsan belki bişi olur ama cacık zor :D
Vücudun çok elverişli ama dediğimi unutma çok ağır basman gerekiyo ayrıca o karanlık odada kimi çeksen böyle çıkar bu kadar büyütme zaten senin iki senin 2 ayın doldu haftaya gelemicen üzülme yayla devam edersin :D

ayibogan lutfen yorumlarina dikkat et,eger kisi arkadasinsada bunlari ona ozelden yaz.

define duruyosun gibi sağ kolun bunu gösteriyo ama birazdan herkesin söyleyecği gbi sanada hacim şart çook kilo alman lazım sıkı çalışman ve supplement takviyesi yapman lazım.
eat like a monster ;)

anatomin güzel zayıf olmanın avantajı. resimleri daha aydın bi yerde ve daha net olarak çekersen vucudun daha zayıf duracak bu yüzden aydın bi mekan ve daha net resimler çekersen yorumun ve edineceğin bilgiler daha faydalı olur

iyi çalışmalar

arkadaşım vücut güzel görünüyor fit gibi ama maestero nun dediği gibi aydınlık bir ortamda resim çekip yollarsan daha verimli yorumlar olacak bu arada vücut ölçülerin nasıl bilgi verirmisin
başarılar

bir daha foto cekıcem aydınlıkta acıkcası sadece pazuları olctuk oda:32 cm
daha sonra fotolarla birlıkte tekrar ayrı bir sayfada daha ayrıntılı gostericem yinede yorumlar iicn tesekkurler

Back
Yukarı