17 yaş yağ yakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nexus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nexus

Üye
Boy 174
Kilo 68
Yaş 17
Bel çevresi : 87

Hedef Bu Pazartesi günü başlayıp 4 Ayda yag oranımı düşürebildigim kadar düşürmek ve kas oranını artırmak

Beslenme olarak 6 ögünmü 3 ögünmü karar veremedim ama hepsindede 3 Beyazı yemiyecegim protein alımım fazla olucak

Spor : Kardiyo +Vg yapmayı planlıyorum

Eklentiler

• 001.jpg
    001.jpg
    285,5 KB · Görüntüleme: 349
  • 002.jpg
    002.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 341
  • 003.jpg
    003.jpg
    300,4 KB · Görüntüleme: 342
6 Öğün çok daha mantıklı vücut uzun süreli aralıklarla aç kalmamalı.En doğrusuda cardio + vücut geliştirme yapmak cardionun süresini yani haftada 3 gün mü? 1 gün mü? yapıcağını yağ oranını verme hızını sen seçersin.

Merhaba Nexus

Düşürebileceğim kadar düşüreceğim dememelisin bence somut bir hedef koymalısın ( 1 ana hedef bir çok ara hedef ). Mesela normali %12-15 ise sen Ayda %2 %1 vereceğini düşünerek kendine bir süre tanı. Atıyorum %20 ise yağ oranın 5 ay , ayda %1 hedefini belirle kendine.

Daha motive edici ve doğru olur.
Bende %27'den %12'ye düşürmeye çalışıyorum. 6 ay süre verdim kendime ilk hedefime ulaştım ( Aralık - Ocak %2 yağ kaybı ). Bir blog tutarak daha rahat takip edebilirsin. Tavsiye ederim.

Başarılar :)

Öncelikle 3 gün yapıcam sporu ilk kardiyo sonra vücüt çalışıçam heralde vücüt yag oranım %22 filan 3-4 aya %11 e cekmeyi planlıyorum

Back
Yukarı