17 yaş 80 kg lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 yaş 80kg nedir? 1.90 boyun varsa fit, 1.80 ise ideal gibi birşey 1.70 ve altı ise aşırı kaslı değilsen kilolusun yani boy olmadan yorum yapamayız.

şimdi yapacağın şey çok basit :)
diyet ve sıkı bir cardio agzersizi ve sonucunu olumlu şekilde alırsın ama azmin varsa ilk bir hafta diyet yapıp ikinci hafta vazgeçersen bu işe hiç girme :)

şimdi yapacağın şey çok basit :)
diyet ve sıkı bir cardio agzersizi ve sonucunu olumlu şekilde alırsın ama azmin varsa ilk bir hafta diyet yapıp ikinci hafta vazgeçersen bu işe hiç girme :)

hergün 60 şınav 60 mekik ve ısındırıcı egzersiz hareketleri yapıyorum. yaklaşık 3 aydır. kendimi biraz sıkınca karnıma elimi bastırınca artık altı kas tabakası olmuş gibi hissediyorum ama üstü tabikide yağ 5 ayda 10 kilo verebildim sadece. artık nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum. siz deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum.... ???

şimdi kilo vermenin birinci adımı diyet ikinci adımı tempolu koşu bana göre, yağ yakmada aynen diyet ve sprint koşu çok yararlı ama bunun yanında farklı egzersizlerde yapman lazım :) bak şu videolara bir göz at hatta yapmaya başla yarından itibaren :)
8 Min Abs Workout, how to have six pack (HD Version) - YouTube
Chest Workout Level 2 - YouTube
Intense Abs & Cardio Workout - YouTube

zaten ilk videoyu hergün yapıyorum son 2-3 harekette karnımda acayip bir acı hissediyorum. :D teşekkür ederim. diğer arkadaşların önerileri varsa yazarlarsa çok sevinirim...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : yag yakimi, kilo verme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı