17 Yaş, 1.5 Yıllık çalışma (Raito)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Raito

Üye
1.5 yıl oluyor bu ay. Şöyle dönüp baktığımda 1.5 yılda yapabileceğimin yarısını yaptığımı düşünüyorum belki takviye yetersizliğindendir.

Boy : 1.72
Kilo : 71
Kol : 39
Omuz : 130
Göğüs : 113
Bel : 82
Bacak : 62
Bilek : 33.5

ilk ölçülerim

Boy : 1.68
Kilo : 55 (civarı)
Kol : 27
Omuz : 105 (civarı)
Göğüs : 90 (civarı)
Bel : 74
Bacak : 50
Bilek : hiç ölçmemiştim.

karartmalar hocama ait. onada burdan sonsuz teşekkürler:)

Eklentiler

• vücut.jpg
    vücut.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 1.120
  • vcxdd.jpg
    vcxdd.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 1.074
  • vcxd.jpg
    vcxd.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 1.041
  • Like
Reactions: Azi
kardeşim her zaman ki gibi formundasın gene , durmak yok hayırlısı :)

şuanki ağırlığınızı belirtmemişssiniz tam olarak nedir ?

belirttim dikkatli bakarsan 71 kg civarı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:03 ----------

Gerçekten çok iyi,kullandığın takviyelerin isimlerini bizimle paylaşır mısın?

ilk zamanlar weider power whey kullandım 5 ay kadar. onun dışında amino 6100, bu ayda hardline burner kullanmaya başladım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:11 ----------

teşekkürler yorumlar için.

Eksikler arasında biraz baklava, galiba sırtda var. Biceps git gide uçuo 39 olmuş :evil:

Yola devam thums:

Eksikler arasında biraz baklava, galiba sırtda var. Biceps git gide uçuo 39 olmuş :evil:

Yola devam thums:

evet karın ve sırta yükleniyorum. ve göğüslerim çok biçimsizleşti ama eskiye göre. alt göğüs çalışamıyorum o sehpada her seferinde sol kürek kemiğimin orası sakatlanıyor 1 hafta geçmiyor bırakmak zorunda kaldım çok kötü oldu ama yapcak bişey yok .s üstten kafes genişliyor altta bişey yok .s

vücut genel olarak gayet iyi özellikle kolların belirgin bi fark atmış vücuduna bence göğüsler eksik biraz ve ayrıca sanırsam trapez çalışmıyosun. genelin aksine benim fikrim trapez vücuda cok estetik katabilcek bi bölge.bana sorarsan trapezlerini ihmal etme derim.

vücut genel olarak gayet iyi özellikle kolların belirgin bi fark atmış vücuduna bence göğüsler eksik biraz ve ayrıca sanırsam trapez çalışmıyosun. genelin aksine benim fikrim trapez vücuda cok estetik katabilcek bi bölge.bana sorarsan trapezlerini ihmal etme derim.

göğsüm gayet büyük aslında. göğüs kafesim çok genişledi önceki resimlerime bakarsanız görebilirsiniz farkı. yalnız alt press yapamadığım için şekil bozukluğu var sadece. trapez çalışıyorum ama normalden az. resimlerde pek belli olmamış.

Göğüs için ne öneriyorsun?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:43 ----------

beslenme programını yazar mısın?

Göğüs için ne öneriyorsun?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:43 ----------

beslenme programını yazar mısın?

bench_O ve fly :D beslenme programım aslında düzensiz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:52 ----------

Trapez, alt göğüs ve karın programlarını yenilersen gayet ideal bir vücut oluşturmuş olursun gayet iyi bi gelişim bence başarılar ;)

alt göğüs yapamıyorum. teşekkürler saolasın :)

sonunda bulup koymuşsun eski fotolarından birini. :) harbi büyük değişim geçirmişsin başarılar kardeşim

omuz ve biceps programını merak ettim söyler misin?

haftada 2 gün omuz çalışıyorum 1. gün bu şekilde;

enseye press (piramit set)
omuz yana açış (3x8)
dumbell press (piramit set)
front dumbell raise (paralel) (3x8)
upright (3x6)

2.gün dumbell press yerine öne press ve yana açışlar telde. upright yok.

biceps; haftada 2 gün (extralar hariç)

1. gün

barbell curl (12-10-8-6)
scott dumbell curl (3x8)
alternatif dumbell curl (çift dumbell) (3x8)
concentration (4x8)

2. gün

scott curl (12-10-8-6)
incline dumbell curl (3x8)
pulley curl (telde) (15-12-10-8)
concentration (4x8)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı