BenDayanamam
Üye
Arkadaşlar merabalar herkeze iyi forumlar benim bi derdim var buraya paylaşmak istiyorum tek derdimi paylaşacağım bu forum kaldım yaşım 16 2013 17 yaşıya gireceğim sorunum ise cok güçsüzüm kendimi öyle hissediyorum boyum 1.77 kilom 55-60 arası en son baktığımda 60 kiloydum fakat gel görkü bileklerim kol yapım kol kası yapım 11 12 yaşındaki cocuk gibi hatta 13 14 yaşındakilerin kolu bile benimkinden yapılı duruyor büyük kaslı duruyor benimki kemik gibi sadece boyum uzun başkada bişey yok bayağı zayıfım parmaklarım bile ağrıyor evde dumbell kaldırsam bu seferde damarlarım atıyor yani damarlar dışarı cok cıkıyor dumbellde kaldıramıyorum malum ramazanda geldi oruç tutuyorum iyice güçsüz halsiz oldum evde kendime göre şınav çekiyorum 15 20 tane falan ama bi işey yarıyormu bilmiyorum bi kızla cıkamıyorum artık utanıyorum laf atsalar yanımda bişey yapamam dövemem kimseyi cok güçsüzüm direk dayak yerim yada biriyle kavga etsem hep kafamda büyüyor rakip kolları falan aklıma geliyor aşırı güçlüdür ben dayak yerim düşüncesine giriyorum kimseye kafa bile tutamıyorum oyüzden napacağımı şaşırdım lütfen yardım edin bana