17 Kilo verdim ama hala yağlıyım? (RESİMLİ)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

21qRam

Üye
Arkadaşlar yaklaşık bir senede 17 kilo verdim spor yaparak 81'den 64 civarına düştüm fakat hala göbeğim ve göğüsleri yağlı özellikle göğüslerim çok rahatsız ediyor beni yumuşacık göbeğim felan sporu bıraktım mejbur gün içinde ip atlıyorum, mekik ve şınav çekiyorum. Diyet yapmıyorum açıkcası yiyorum fazla bile yiyorum ama bu göbeği eritmek istiyorum göbek ve göğüsleri ne yapmalıyım? (Fitness salonuna gitme imkanım yok maalesef) Her türlü yoruma açığım.

Boy : 166
Kilo : 63-64 Geliyor gidiyor

Resimler :

q59vu.jpg

q59wu.jpg

q59zn.jpg

q5b0b.jpg

Her türlü yoruma açığım olumlu olumsuz.

ben jinekomasti olduğunu sanmıyorum bir 5 kilo daha verildiği zaman ortadan kalkacağı taraftarıyım çünkü tanıdığım çoğu arkadaşımın meme uçları böyle yağlı.Ama tabiki fayda var doktora gözükmekte. kilo verildikten sonrada gözlem yapabilir. Arkadaşın kendi tercihi. İyi sporlar.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : jinekomasti resimleri, yag yakimi, kilo verme

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/geri-donusum-kutusu/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı