16 yasındayım resimlere bakararak bi tavsiye onerrmsnz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abilerim 16 yasındayım bu ise meralklıym biraz :D fotolarım nasıl 5 6 aylık bi calsıma

Eklentiler

• 20130731_175620.jpg
    20130731_175620.jpg
    155,9 KB · Görüntüleme: 292
  • 20130731_180007.jpg
    20130731_180007.jpg
    247,3 KB · Görüntüleme: 330
konu kilit yemeden önce sana street workout a yönelip vücut ağırlığını kullanmanı,bol kalorili bi diyet yapmanı yada araştırmanı,sorun varsa da beni bulmanı tavsiye ederim.

Öncelikle arkadaki barbelli görünce seni alnından öpesim geldi. :D
Henüz boy atmamışsın, onun için vücut ağırlığınla yapacağın çalışmalar yoğunlukta olmalı. Ellerini yumruk yaparak şınav çek. Yumruk acıtırsa o barbelli bir yere sabitleyip onu tutarak da yapabilirsin. Asılacağın bir demir bulup bol bol barfiks çek. Bütün tutuşları kullan, ararsan internetten hepsini bulabilirsin. Arka kol için dips yapabilirsin ayrıca. Biceps için -oturarak- barbell curl yapabilirsin, ağırlık çok zorlamasın seni tabi 10 civarı tekrar yapabilmelisin. Karın hareketlerini internetten araştır evde çoğunu yapabilirsin zaten. Bunları barfiks-şınav bir gün, barbell curl-dips bir gün şeklinde uygula şimdiden yavaş yavaş. Yiyebildiğin kadar ye. Mcdonalds, burger king tarzı yerlerden uzak dur. Bol meyve ye. Forumda araştırma yap, oku yazılanları. Gelişimini de burada paylaşırsan fotoğraflarla, yol gösteren bulursun daha. Benim tavsiyelerim bunlar. :)

kardeşim isterse,ben ona bi program yazabilirim.zaten şuan senin gibiyken street workout u onerdigim birkac arkadasin düzenli gelisimini izliyorum,yardimci oluyorum her konuda.pm atman yeterlidir,yeterki genç nesil spora başlasın.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Elinizdeki resimler ve bilgiler baslik acmaya yetmiyor ise fotograflarinizi tek resimler basliginda degerlendirebiliriniz.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/uye-fotolari/s...er-t13863.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı