• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 yaş 7 aylık ev çalışması

ağırlık kaldırmadan önce çekilmiş bi resmimi buldum geçen senenin ağustosu 15 yaşındayken burda 64 kiloydum yağ oranımı bilmiyorum ama hiç mekik çektiğimi hatırlamam o zamanlar hep şınav ve barfiks çeşitlerine odaklanmıştım

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 469
programını yazsaydın barı :D

hocam senden programını bekliyoruz tebrikler valla yaşının süper kahramanı olmuş gibisin(bu cümleyi niye söylediğimi bilmiyorum) :D

yeni sayılıcak bir resim yağ oranımı istediğim seviyeye çektim özellikle karın bölgesi çok hoşuma gitmeye başladı

Eklentiler

• Cam0Pic12-05-13_18.51.08.jpg
    Cam0Pic12-05-13_18.51.08.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 546
Göğüse yüklen.Evde üst göğüs çalışılmıyor pek ama üst göğüse dikkat et eksik kalmasın.Ayrıca Bicepslerin çok kısa scot curl concentration curl tarzı açma hareketleri yapmanı tavsiye ederim

süper yalnız ilk sayfada sanki biraz tüylü mü çıkmışsınız yoksa ışıkla mı alakalı son resim daha temiz görünüyor

iki sorum daha var bacaklar nasıl? bir de ailenizin tepkisi nasıl :D

Gelişmeni takip ettim dostum. Genetikten dolayı süper bi gelişme yaşamışsın bende senin kadar kolay gelişemiyorum malesef. Herhangi bir beslenme programın varsa atar mısın özelden?

Back
Yukarı