ByFelix
Yeni Üye
Arkadaşlar herkese merhaba.Ben 2 aydır bu sporu yapıyorum fakat ilk 1 ay sadece zayıflama + fitness tarzı çalıştım yani kasları günlere bölerek deil , 1 gün gidiordum 1 gün dinleniodum tüm kasları çalştrıordum.Bu sporla birlikte yüzmede yaptım ve baya faydasını gördüm.Arkadaşlarım resmen mutasyon geçirmişsin falan dediler yeni halime herkes aradaki farkı anlıor keşke spora başlamadan önce resimlerimi çekseydim kısmet Her neyse spora başlamadan önceki ölçülerim , kilom ve 2.5 ay sonraki ölçüler + kilomu ve resimlerimi sizlerle paylaşmak istiorum eleştiriye açık biriyim.Ölçüler kesinlikle doğru ve soğuktur saçma yorumlar yapmayın nası oldu imkansız giib falan . Ben yalan söylemiyorum inanmayan elinde mezurayla gelsin buluşalım
Buyrun ;
*Spora başlamadan önce;
Boy 1.80
Kilo 91.5
Yağ oranı %24
Omuz 105
Göğüs 92
Sağ kol 31
Sol kol 30.5
Bel 95
Kalça 114
*Şimdiki Ölçülerim ;
Boy 1.82
Kilo 77.5
Yağ oranı % 9.8
Omuz 115
Göğüs 104
Sağ kol 36.5
Sol kol 36.5
Bel 82
Kalça 97
Bu sonuçları elde edebilmek için azimle çalıştım , çok sıkı diet yaptım , vede çok araştrdım.Toplamda 14 kilo verdim.Bu arada benm yaşımdaki arkadaşlar öneriorum body ve yüzme çok güzel bir ikili oluor içtenlike denemenizi tavsiye ediorum.
Resimlerim ;

İlerleyen zamanlarda başka resimlerde ekliyeceğim.Ayrıntılı kol pozu da koyucam.Kolay gelsin

*Spora başlamadan önce;
Boy 1.80
Kilo 91.5
Yağ oranı %24
Omuz 105
Göğüs 92
Sağ kol 31
Sol kol 30.5
Bel 95
Kalça 114
*Şimdiki Ölçülerim ;
Boy 1.82
Kilo 77.5
Yağ oranı % 9.8
Omuz 115
Göğüs 104
Sağ kol 36.5
Sol kol 36.5
Bel 82
Kalça 97
Bu sonuçları elde edebilmek için azimle çalıştım , çok sıkı diet yaptım , vede çok araştrdım.Toplamda 14 kilo verdim.Bu arada benm yaşımdaki arkadaşlar öneriorum body ve yüzme çok güzel bir ikili oluor içtenlike denemenizi tavsiye ediorum.
Resimlerim ;

İlerleyen zamanlarda başka resimlerde ekliyeceğim.Ayrıntılı kol pozu da koyucam.Kolay gelsin