• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 Yaş 2.5 Aylık Değişim

ByFelix

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese merhaba.Ben 2 aydır bu sporu yapıyorum fakat ilk 1 ay sadece zayıflama + fitness tarzı çalıştım yani kasları günlere bölerek deil , 1 gün gidiordum 1 gün dinleniodum tüm kasları çalştrıordum.Bu sporla birlikte yüzmede yaptım ve baya faydasını gördüm.Arkadaşlarım resmen mutasyon geçirmişsin falan dediler yeni halime herkes aradaki farkı anlıor keşke spora başlamadan önce resimlerimi çekseydim kısmet Her neyse spora başlamadan önceki ölçülerim , kilom ve 2.5 ay sonraki ölçüler + kilomu ve resimlerimi sizlerle paylaşmak istiorum eleştiriye açık biriyim.Ölçüler kesinlikle doğru ve soğuktur saçma yorumlar yapmayın nası oldu imkansız giib falan . Ben yalan söylemiyorum inanmayan elinde mezurayla gelsin buluşalım :) Buyrun ;
*Spora başlamadan önce;
Boy 1.80
Kilo 91.5
Yağ oranı %24
Omuz 105
Göğüs 92
Sağ kol 31
Sol kol 30.5
Bel 95
Kalça 114

*Şimdiki Ölçülerim ;
Boy 1.82
Kilo 77.5
Yağ oranı % 9.8
Omuz 115
Göğüs 104
Sağ kol 36.5
Sol kol 36.5
Bel 82
Kalça 97

Bu sonuçları elde edebilmek için azimle çalıştım , çok sıkı diet yaptım , vede çok araştrdım.Toplamda 14 kilo verdim.Bu arada benm yaşımdaki arkadaşlar öneriorum body ve yüzme çok güzel bir ikili oluor içtenlike denemenizi tavsiye ediorum.
Resimlerim ;

İlerleyen zamanlarda başka resimlerde ekliyeceğim.Ayrıntılı kol pozu da koyucam.Kolay gelsin

ışık altında kaslar daha net belli oluor daha ayrıntılı resimler koyucam bunlar ölesine çekilmiş resimleri yani hiç bi kası sıkmadan çekildi

önceki ölçümlerine göre iyi toparlamışsın vücudunu tebrikler. 6. aydan önce birsey belli olmaz calısmaya devam kolay gelsin. :)

var ama üstsüz yok ayrıca punisher teşekkür ederim fakat 6 ay sürceğini sanmıorum şu an bile baya bi gelişme olduğunu söylüyor çevrem . önceki fotolarımı bulablrsm koyucam

tmm koyuorum buldum

---------- Post added at 14:28 ---------- Previous post was at 14:24 ----------

Buyrun arkadaşlar spora başlamadan 1 ay önce çekilmişti bu resimler

Tipime bak ya :) O halimden eser yok şimdi :)

süreyi baz alarak dmeiyorum..ancak bu vücut çok iyi olacak...çok yatkın duruyor...bence çalışmalarını aksatmadan devam et..burda illki olumsuz yorumlarda gelir..ama sen devam et..bence 1-2 seneye oturur vücudun..sonrasını zaten sen belirleyecek bilgiye sahip olacaksın...

kıymetini bil ;)

Kusura bakma ama ben 36,5 cm lik bir kol göremiyorum.Ölçülerde hata olabilir mi ? Onun dışında 2.5 ayda 14 kilo vermek kolay bir iş değil.Tebrikler.

byoski o kolu yakın zamanda görürsün çünkü kardeşim kol pozu vermedim hiç bir fotografta yeni fotoları eklicem 1-2 güne sabır

Benim ölçülerle aynı ölçülerin :) Omuzların çok eksik ama omuz ölçüsü iyi :D kilolu veya yağlıda değilsin öyle ama kol 36.5 demişin ama parçalı bile değil hacmi yok..ölçüler doğrumu ByFelix

yanlış anlamadıysam omuz 10 cm artmış
2.5 ayda 10 cm artarmı?
şaşırdım vücudun çabuk gelişşiyor bence
banada programı versene benim omuzlar şimdi 105 cm
şöle bir 115 120 olmasını çok istiyorum

halil 98 kol pozu vermedim orda lütfen ciddi yorumlar yapın ve önceki yorumları okuyun !

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:24 ----------

Kol fotoğraflarımı birazdan paylaşıcam !

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:27 ----------

Arkadaşlar buyrun 36.5 cm kol göremeyen arkadşlara gelsin nabalım çok istediniz :) Ayrıca antrenman fotolarımı da koyucam daha ışıklı bi ortam kolların azmanlığını daha çok ortaya çıkarıor ışıklar bence ... yakında , şimdilik bunlar ;

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:43 ----------

Işık kasların gözükmesinde çok önemlidir bence ayrıca tekrar söylüyorum ilk koyduğum fotolarda kol pozu vermemiştim !

attachment.php

Subat ayındaki halim kollar 35 cm idi ::D:D:D:DD:D:D:D:D

sadece kolların o ölçüyü göstermiyor diye söyledik :) avatar resmimdekide şimdiki halim kollar 36.5 :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı