16 Yaşındayım kilo almak için nasıl program uygulamalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SeaL

Üye
Merhaba arkadaşlar ben özgür 16 yaşındayım spora başlıyalı 10 gün oldu kilo almak için bu spora başladım 1.72 boy 56 kg Kilo ve kütle kazanmak için nasıl bir program uygulamam gerek barfiks demirim 2 adet dambılım bilek ve sırt yayım var

http://imgim.com/1044inciy9454882.jpg

16 yaşında ben senden çok daha zayıftım. Kilo alabilmek tamamen kalori ile alakalıdır. Bunu yaparken düzenli ve kaliteli karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerekiyor. Bu arada küçük bir tavsiyem; kendini ilk etapta çok zorlama. Yavaş yavaş miktarları arttırarak düzene sokarsan devamlılığı da güzel olur. Bir anda yüklenirsen çabuk bıkar pes edebilirsin.

16 yaşında ben senden çok daha zayıftım. Kilo alabilmek tamamen kalori ile alakalıdır. Bunu yaparken düzenli ve kaliteli karbonhidrat ağırlıklı beslenmen gerekiyor. Bu arada küçük bir tavsiyem; kendini ilk etapta çok zorlama. Yavaş yavaş miktarları arttırarak düzene sokarsan devamlılığı da güzel olur. Bir anda yüklenirsen çabuk bıkar pes edebilirsin.

Peki bir şey sorucam sporda barfix te çekiyorum sporu 2 günde 1 yapıyorum barfiksi hergün çeksem faydası olurmu yoksa gelişimi engellermi

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:41 ----------

Yeme konusunda sıkıntı yoksa ortada kilo yok:)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : kilo almak

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı