16 yaşında boyum 1.75 uzarmıyım detaylar konuya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 Yaşıma girmeme 5 ay var boyum 175 zamanında herkesden uzundum

6 Sınıfta boyum
15 EYLÜL
15 EKİM
1.65

7 Sınıfta boyum
15 EYLÜL
15 EKİM
1.65
15 NİSAN
15 MAYIS

173 ( sanırım bir kıza aşık olmuştum sınıfım felan değişmişti ergenlik zamanım)

8 Sınıfta boyum
15 EYLÜL
15 EKİM

1.74

15 NİSAN
15 MAYIS

1.74

9 Sınıfta boyum
15 NİSAN
15 MAYIS

1.74

15 EYLÜL
15 EKİM

1.75

pederde benden 1 2 cm kısa 173 felan annem 1.62 dayılarım epey uzun 1.90 dayımın dayısına 1.90 mk dayımı olsaydım

eokuldan aldım ne diyorsunuz kaç olurum sizce

Git kemik yaşına baktır doktor net söyler durmuşta olabilir 21 e kadar devamda edebilir ama bakınca boyuna Max 2 yada. 3 bence o kadarda olmaz.

Hemen tarot kartlarına ve sihirli küreye bakıyorum. Cevap 2.25 olursun...

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi şöyle saçma konular açmayın ya kısa dediğin adam 170 altıdır

Ben de zamanında herkesten uzundum bi dönem uzamam yavaşladı ama lise 1in başından 4un başına kadar 15 cme yakın uzamışım. Genetiğe bağlı tamamen. Ama beslenme ve spor da etkili oluyor.

Her böyle bir konu gördüğümde üzülürüm 175im 180 olur muyum 180im 190 olur muyum boyum çok kısa(178) uzarmıyım dayım 190 hep aynı şeyler ben de 165im 17 yaşıma gireceğim 4 ay sonra ben ne yapayım yanayım mı ateşe mi atıyım kendimi şöyle saçma konular açmamalısınız bence önce kendinize iyice bir bakın sonra başkalarına bakın ben boyumdan dolayı dışarı bile çıkmak istemiyorum vücut geliştirme yapıyorum atom karınca gibiyim bu gerçekten onur kırıcı :(

Her böyle bir konu gördüğümde üzülürüm 175im 180 olur muyum 180im 190 olur muyum boyum çok kısa(178) uzarmıyım dayım 190 hep aynı şeyler ben de 165im 17 yaşıma gireceğim 4 ay sonra ben ne yapayım yanayım mı ateşe mi atıyım kendimi şöyle saçma konular açmamalısınız bence önce kendinize iyice bir bakın sonra başkalarına bakın ben boyumdan dolayı dışarı bile çıkmak istemiyorum vücut geliştirme yapıyorum atom karınca gibiyim bu gerçekten onur kırıcı :(
insan işte hiç bir zaman halinden memnun olmuyor benim çok kısa arkadaşlarım var keşke daha uzun olsaydım diyolar ,, ve çok uzun arkadaşlarım var keşke daha kısa olsaydım diyolar, ben 178-180 arası bişeyim keşke daha uzun olsaydım diyorum yani :) bence üzülme mesela benim en sevdiğim en başarılı bulduğum bodybuilder lee priest 'dir kendisi sadece 163 boyunda hayatını biraz araştırmanı öneririm,ayrıca kısa insanlar daha iyi vücut yapar

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-24'e aykırı başlık açmak!

Madde 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.
Örnekler :
*Şu kadar süre çalışsam kaç kilo alırım?
*Şu kadar süre çalışsam ölçülerim nasıl olur?
*Bu vücuda supplementsız ulaşılabilir mi?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam ne kadar sürer?
*Resimdeki gibi bir vücuda ulaşmam için neler yapmam lazım?
*Resimdeki sizce steroid kullanmış mıdır?
*Ölçülerime göre beslenme ve antreman programı verebilir misiniz?
*Sizce bu vücut adam olur mu?
*Sizce bu vücut gelişir mi?
*Bu vücut için hangi supplementları kullanmalıyım? .... vb..
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı