16 yaşımdayım fakat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam 16 yaşımdayım yaşıtlarıma göre boyum kısa 1.60 boy var 50 kiloyum genetik olarak boy 2-3 cm daha uzar diye tahmin ediyorum şimdi ben kilo alamıyorum 1 senedir 50 nin üstüne cıkmadım yemekte yiyorum az kilo alsam iyi olacak metebolizmam hızlı kaslarım var ama çok deyil salona gitmeyi düşünüyorum gidersemde dahada zayıflarım diye korkuyorum bide okuldan akşam 5 te cıkıyorum

Ağırlık çalışmak bir kilo alma yöntemidir. Hatta tektir. Yağlanmayı kilo almaktan saymazsak tabi. :)

aynı sorun bendede var boy 1.77 kilo: 58 yaş 17

ailem felan zayıfsın diyor yemek yiyorum kilo alamıyorum :( morelim bozuluyor bu yüzden kaliteli yemekler felan yerim ve akşam yatmadan önce büyük bardakta ballı süt içerim. ve boyum öyle attı ben 1 sene önce boyum 1.60 dı her aksam yatmadan önce ballı süt felan içerdim ve allaha şükür 1.77 oldu boy herkes şaşırıyordu vayy nasıl boy attın felan diye.

Yediğiniz halde kilo alamıyorsanız ektomorf vücut tipine sahiptirsiniz bende ekto yum boy 1.76 kilo 52 bu durumlarda en iyisi salona yazılmaktır iyi bi kilo artışı olucaktihp.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı