+16 ve +18 filmlerde kimlik soruyolarmı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan enya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

enya

Üye
Arkadaşlar kuzenimle amerikan pastasına gitmeye karar verdik :D Ben 96 lıyım o 16 temmuz 98 doğumlu. Bakmayın yaşının küçük olduğuna puştun tekidir. Benim yaşım tutuyomuş onunkini sordum tutmuyo dediler. Kimlik filan sorucaklarmış girişte.. Hani diyorum belki korkutmak için öyle diyolardır sormazlar belki diye düşünüyorum. Aranızda varmı yaşı 16 filan olupta +18 filme kimliksiz giren yada ben 2 kişilik bilet alsam arkadaşım gelicek filan desem öyle kandırabilirmiyim?

"Kel adam sarışına acımadı" bu filmi izleyin internetten.

Kimlikte sormuyolar yaşadınız :)

kimlik kontrolü yoksa gideceksiniz yani filme. öyle mi? yaş sınırı uygulamasının amacı küçüklere zulm etmek değil, onları filmlerin olumsuz etkilerinden korumaktır.

Sanki internete düştümü o küçük dediğin kişiler izlemiyor ;) Ben o filmin bütün serisini internette izledim. Bu filmide düşünce internete kesin izlicektim. Tek farkı sinemada izlemek. En azından izliceksek tadına vararak izleyelim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:26 ----------

ben 16 yaşındayken temel içgüdüye girmiştim gidin girersiniz bişe olmaz ;)

inşallah sorun çıkarmazlar yarın şansımızı denicez. Tek başıma 2 bilet almayı denicem :)
yaşı tutan ve arkadaşına benzeyen başka birinin kmliğini ödünç al.

yaşı tutan birininkini almakta sorun yokta ona benzeyen hiç tanıdığım yok :D

sen büyük görünmeye çalış sıkıntı olmaz çok yaptık biz o yaşlarda bi de bilet satan erkekse hiç sorun olmaz ;)

Sinemada izlenmez öyle film.. Bu filme +18 koymalarının sebebi yaşının ufak olması değil. 18 den küçük olan ergenleri o filme sokmak akıl alır iş değil..

Orada bir ergenin yanına bir kız otursa neler olur düşündünüz mü hiç :D
Veya yarıda mısır almaya kalktığında tabi kalkabilirsen.. Nasıl yürüyicen :D

Sanki internete düştümü o küçük dediğin kişiler izlemiyor ;) Ben o filmin bütün serisini internette izledim. Bu filmide düşünce internete kesin izlicektim. Tek farkı sinemada izlemek. En azından izliceksek tadına vararak izleyelim

ne yaparsan yap beni veya bir başkasını ilgilendiren birşey yok. kural senin psikolojini korumak için. uymazsan zararı sana.

92 doğumluyum,Amerikan Pastasını bilemicem ama Resident Evil Extinction (2007) vizyona girdiğinde 15 yaşındaydım. Normalde o dönemlerde tatilde saç-sakal uzun olunca başka filmlerde +18 sanıp kimlik sorgulamıyorlardı ama düşün yani saç kısayken Resident Evil gibi bilim-kurgu/aksiyon filmine bile almamışlardı. Sana tavsiyem ilk seansına ve hafta içi gitmeye çalış bilet alma şansın daha artar hyper_Bir de kibar ve güleryüzlü olmakta fayda var thums:

Sinemada izlenmez öyle film.. Bu filme +18 koymalarının sebebi yaşının ufak olması değil. 18 den küçük olan ergenleri o filme sokmak akıl alır iş değil..

Orada bir ergenin yanına bir kız otursa neler olur düşündünüz mü hiç :D
Veya yarıda mısır almaya kalktığında tabi kalkabilirsen.. Nasıl yürüyicen :D

Benim yaşım tutuyo kuzenin tutmuyo zaten :D
filmin adını söyleyebilirmisin yeni çıkan filminin olması lazım

Amerikan Pasta: Buluşma

92 doğumluyum,Amerikan Pastasını bilemicem ama Resident Evil Extinction (2007) vizyona girdiğinde 15 yaşındaydım. Normalde o dönemlerde tatilde saç-sakal uzun olunca başka filmlerde +18 sanıp kimlik sorgulamıyorlardı ama düşün yani saç kısayken Resident Evil gibi bilim-kurgu/aksiyon filmine bile almamışlardı. Sana tavsiyem ilk seansına ve hafta içi gitmeye çalış bilet alma şansın daha artar hyper_Bir de kibar ve güleryüzlü olmakta fayda var thums:

Denicez bugün şansımızı inşallah sorun çıkartmazlar. Daha favorileri yeni kestim ya :( Oraya maymun gibi gitmeyelim diye :D

Onuda izleriz ama bize şuan için amerikan pastasını izlemenin yolu lazım :D

bazı yerlerde gıcıklık yapıyorlar kimlik istiyorlar.bazı yerlerde ise direk bileti verip sokuyorlar içeri.amerikan pastasını ben internetten izlemiştim. ama acaba sen amerikan pastası 8-9 u filan mı izlemeye çalışıyorsun.sen ilk bi 1-2-3-4-5-6-7 yi netten izle sonra 8-9 da nete koyulur
not:9 u salladım çıkmamış olabilir :)

Bende ilk çıktığı gün izlemiştim. yasın kaç diye soruyolar ama 1-2 yaş fazla söyle :D Ayrıca film diğer serileri ne göre daha iyi degil hepsi evlenmiş bu işleri bırakmış bir tek o sarışın cocuk stiffler di sanırım o makara ya devam ediyor :D

Filmden şimdi döndüm hiçbir sorun çıkmadı yaş bile sormadılar. Zaten 2 hafta geçmiş film çıkalı herkes çift olarak gelmiş biz mal gibi kaldık orda :D

Back
Yukarı