Tabi ki olur ben zamanın kısıtlı sandığımdan 3 gün full body dedim 6 gün gidebiliyorsan çift bölge yapabilirsin[DOUBLEPOST=1518941475][/DOUBLEPOST]Kusura bakma biraz çok soru soruyorum amaFull body yapmaktan çekiniyorum biraz çünkü antrenmanda , bölgeseldeki aldığım hissiyatı alamıyorum.Şöyle birşey yapsam Nasıl olur peki ; şuanki programı 3 güne indirip senin dediğin şekilde 6 gün gitsem haftada(Yani programı haftada 2 kere tekrar ederek)daha iyi gelişim gösterirmiyim? Beslenme konusundada dediğini uygulayacağım saolasın.
Ben gayet memnunum hocamGöğüs genetiğin aynı benimki gibi ben pek memnun değilim. usta üstünde tişört falan varken bi foton var mı sende nasıl gözüktüğünü merak ettim
ya böyle dar tişörtler göğsü geriyor falan hoş duruyor ama bu seferde tişörtün omuzları dar kalıyor keko tişörtü gibi oluyor. omzu tam oturan tişört giysem göğüs tam yapışmadığı için göğsün ortası içeri göçük duruyor falan öyle yani. savaş cebeci gibi yani adamın bol tişört veya tişörtsüz göğsünü göremezsinTabi ki olur ben zamanın kısıtlı sandığımdan 3 gün full body dedim 6 gün gidebiliyorsan çift bölge yapabilirsin[DOUBLEPOST=1518941475][/DOUBLEPOST]
Ben gayet memnunum hocam
https://i.hizliresim.com/RnnV27.jpg