15 yaş p90x

Selamun aleyküm beyler bayanlar.Size birkaç sorum var:
1)Evde germe yayı var p90x için dumbell alayımmı yoksa yay yetermi?
2)15 yaşındayım boyum 175 kilom 80 benim kilo vermem lazım bana kilo verdiren bir antrenman verirmisiniz gün gün egzersiz videosu anlamında.
3)Bazıları diyorlarki bu yaşta başlama (lise 1 e gidiyom) boyun uzamaz böyle şeyler doğrumu?
4)Ben hergün basketbol oynarım süt içerim lor peyniri yerim 90x i basketbol oynamadan önce mi yoksa sonra mı yapmalıyım?
5)Proteinleri p90x antrenmanından önce mi sonra mı ne zaman vücuda almalıyım
6)Fazla kiloları verdikten sonra sarkma oldu bunlaru nasıl düzeltirim

1)P90x gerekli ekipmanları : Barfiks barı + Dumbell
2)İnsanity kas kütlesi değil direk yağ yakımı yapıyor , p90x ile kas kütleside kazanır yağda yakarsın.Seçim sende..
3)Onlar kulaktan duyduklarıyla sadece kendini kaldırıyor ukraynada 5 yaşında çocuk başladı şimdi amudda 20 şınav çekiyor.Vücut geliştirme başlama yaşıda 13 uygundur kaç yaşındasınız bilmiyorum.Jeff galiba o yaşlarda başlamış Jeff Seid..
4)Önce sonra farketmez basketbol , arasında saat olsun yeterli p90x yaptın 3 saat sonra yap basketini veya 3 saat önce arasında en az 3 saat olmalı.
5)Antreman sonrası protein gerekli , günlük protein miktarını güne dağıt al oda yeterli.
6)Fikrim yok.

@cem baştürk abi insanity workout a başladım 2 ayak bileğimde de burkuk vardı iyileşir iyileşmez başladım sence ne zaman yapmalıyım ve sol diz kapağımın üstünde bir agrı var başladıgımdan beri sıkıntıı bir durum mu?

ısınmadan başlama esneme hareketleri falan.. benimde bilekde sıkıntı vardı şınav çekerken acıyordu 1 ay falan sürdü kendiliginden iyileşti. ço agrıyosa üstüne gitme fazla doktora görün

P90x yap yağ yaktığın zaman alttan kaslar gözüksün biraz vucut boş kalmasın. Ağırdır ama alıştınmı tam gaz devam body den daha faydalıdır p90x gerek sağlık gerek esneklik denge çeviklilik gayet fit vucut çıkartırsın body ile ugraşma deli fibi ywmek ye auplement kullan vs vs kafa yormaya değmeZ hafif kalıp gerisi fıtness yıl boyu kaslı gezersin

Back
Yukarı