Mr.Toxic kardeşim, sen üzerine alınma ama bazen bu sitedeki bilgilerin ve mesajların zarar verici ve yanlış yönlendirici olduğunu düşünüyorum. Ya da aslında sorun, bu mesajları okuyan kitlenin mantığını devreye sokmadan her şeyin mucize olduğunu zannetmeleri...
Yahu daha 15 yaşında ergenlik döneminde birisin. Kilonu bilmiyorum ama diyelim ki 170 boya 80-90kg var. O tazecik vücuda kimyasal sokmaya ne gerek var? Doğru beslenme ve yaşının verdiği enerjiyle herşeyi en doğal yöntemlerle elde edebileceğinin farkında mısın? Ben 35 yaşındayım, bir supplement almadan günlerce forumları ve siteleri okuyorum, çevremde kullanan varsa görüşlerini alıyorum.
Protein tozu vs sorsan -yine erken!- belki okey, ama yağ yakıcıların kalp çarpıntısı, yüksek tansiyon, vs gibi bu yaşta almak istemeyeceğin riskleri barındırdığını biliyor musun? Kutularında bile en az 18 veya 21 yaş sınırı yazıyor.
Yaşın daha çok küçük bunlar için. Bizler böyle yazıyorsak da emin ol senin ve daha 15 yaşında bunlara heves edenleri uyarmak ve caydırmak için. Yazık etmeyin daha bu yaşta vücudunuza.
İyi antremanlar.