15 yaşındayım tavsiyelerinizi bekliyorum

merhaba abilerim ben 15 yaşındayım 1.76 cm boyum var ve arkadaşlarım beni çok eziyor hiç güçlü değilim çoğu zaman dayak yiyorum ve bıktım evde 6 kg luk 1 adet dambıl var ve salona gidecek param yok yazın çalışıcam dayımın yanında ondan sonra gitmeyi düşünüyorum şimdilik benim size sorum var bu arada 60.2 kiloyum ben bu dambılla hiç bir supplement kullanmadan nasıl gelişirim ve evde her evde olan şeyler var peynir yumurta vs. 6 kg 1 adet dambılla arkadaşlarımı dövmek değil kendimi korumak istiyorum. ben evde nasıl gelişirim şınav en fazla 20 çekebiliyorum 3-4 gün önce başladım mekikte o civarlarda kısaca
mekik :20 şınav :20 1 adet dambıl :6kg 15 titreyerek yapabiliyorum nasıl gelişirim ?

ya :D ahaha :D kardesım 1 ane dambılla fazla ıs goremezsın 2 tane olmalı kı gogus hareketlerınıde calısabılesin.ayrıca bu kısa bı surec degıl yanı bı basladınmı 7 8 ay yapman gerek yanı bu sporu kı kaslar cıksın :))

6 Kiloluk dumbbell ile hiç bişi başaramazsın , en azından şimdilik vücüt agırlıgında calısabilirsin. Yada google vücüt agırlıgı ile yapabilen egzersizler nedir diye arat ordaki konulara bak arastır. 2 saat öncesinden yemek ye antreman sonrasında iyi yemek ye ! amatörce bukadar olur .

Back
Yukarı