15 Yaşındayım 2 Ayda Yaptığım Vücut Yorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.75 boyundayım 64 kiloyum 15 yaşındayım yaklasık 2 aydır evde dambıllarım barfix sopası göğüs yayı + sırt yayı gibi aletlerim var 2 aydır cok sıkı programlı en az 1.5 saat calısıyorum yediğime içtiğime cok dikkat ediyorum beslenme programım var protein ve karbonhidrat ağırlıklı + muscletech aminoasit kullanıyorum sizce şuanki vücudum nasıl?

Eklentiler

• Resim 006.jpg
    Resim 006.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 434
karın kasların falan güzel. bu azimle devam edersen çok güzel vücuda sahip olabilirsin. o yaşlarda genelde maymun iştahlı olur insan. ama sen "ben bu sporu bırakmayacağım ve güzel bir vücuda sahip olacağım" dersen ve kendine bir hedef belirlersen yaşıtların tarafından imrenilecek bir vücuda sahip olabilirsin. sana tavsiyem nasıl ders çalışmayı, yemek yemeyi, uyumayı bir ihtiyaç olarak görüyorsan bu sporu da o şekilde hayatına sokman ve devam etmen.
Sadece spor yapmak vücut yapmak olarak görülse de bu spor insanda 'helede o yaşlarda' karakterinin oluşmasında hayatına bakış açısında adım atışında yere basışın da bile farklılıklar yaratır.

2ay için normal de 6ay önceden fotoğraf koymak yasak dı galiba neyse kilo almaya çalısıyosun sanırım kolay gelsin daha çok yolun var

güzelde protein tozları için yaşın çok küçük degilmi bi kere protein tozlari vs. büyüyünce karaciğer rahatsızlıklarına yol açıyor + yaslanınca ciltine zarar verebilir senin yaşında birisi için uygun degil protein tozu normal kullansan daha iyiydi.
Karın Kasın Güzel Göğüse çalışmadın heralde ?

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı