Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sa Beyler . 15 yaşındayım ( 27 Kasım 1998 ) . 10. sınıfa geçtim . Hiç düzenli bi spor hayatım olmadı . Beslenmede dahil . Bundan 3 sene önce fazla kilolu olmamdan dolayı sadece gögüsleri toplarım biraz düşüncesiyle şınav çekmeye başladım . Başlarda 4-5 şınavı zor çekerdim . Zamanla gelişip sayı 15 - 20 lere çıkınca saygı duydugum bi abinin beni tebrik etmesiyle gaza gelip spora daha kapsamlı bi şekilde sarıldım . Ergenlikle birleşince bi anda gücüm yaşıtlarımın 2 katına çıkmıştı . ( 7. sınıf ) . Lakin sadece şınav vardı hayatımda . Ara sırada barfix . Genelde bi akşam bi sabah çekerdim . Gün içindede çektigim oluyordu . Şınav sayım 70 80 lere çıkmıştı artık . ( Şuan rekorum 110 ) . 8 sınıfa geçtigimde ise artık sadece arkadaşlarımın yanında hava atmasına şınav çekiyodum . Vucudum salmamıştı ama yinede fark ediyor tabiki . 8. sınıfın yaz tatilinde 1 ay spor salonuna gittim . Ondan sonra ankaraya sınava gıtmem gerektiginden bıraktım . Salonu bırakınca 4 kglik dambıl ile el yayı aldım . Başlarda az çok çalışırdım ama bi süredir elimi bile sürmüyorum . O zamandan beri sadece ara sıra şınav çekiyorum . Bu resimler dün çekildi , birinde shop var kusra bakmayın . Olumlu yada olumsuz , her yoruma açığım , teşekkürler .
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
-6 aylık gelişimden önce üye fotoları bölümüne konu açmak yasaktır.
-Başlıkta kullanıcı adı geçmesi mecburidir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız