Allahını seversen içinde bir suru koruyucu tatlandirici var ne gerek var kullanmasına ki 4 aydir spor yapan birisi dogal yollarlada karsılıyabilir ihtiyacini yasla ilgisi yok derken 20 yasinda birinin bagısılilik sistemiyle 14 yasindaki cocugun bagisikliligini.Daha çocuksun kendine zarar verme gibi cahilce yorumları takmamanı öneririm gerçek şudur protein tozu ve türevleri sadece besin takviyesidir iyi bir beslenme iyi bir idman iyi bir dinlenme ile beraber takviye olarak alındığında verim alabilmen söz konusu olur.Bunun yaşla bir alakası yok zararlı olan birşey herkese zararlıdır zaten şahsen kutularca kullandım bir zararını görmedim şuana kadarda dünya üzerinde protein tozu kullanıpta herhangibir sağlık sorunuyla karşılaşan birini ne gördüm ne de duydum.Kullanabilirsin
kalbin ve organların sağlıklı değil, inan bana.tam 16 yıldır günde 2 paket sıgara içerim. hiçbir zararını görmedim. sıgara yüzünden doktora da gitmedim. kalbim de sağlam, organlarım da çok şükür. o halde sıgara sağlıa zararlı değildir diyebillir miyiz?
tam 16 yıldır günde 2 paket sıgara içerim. hiçbir zararını görmedim. sıgara yüzünden doktora da gitmedim. kalbim de sağlam, organlarım da çok şükür. o halde sıgara sağlıa zararlı değildir diyebillir miyiz?
Bisey bilmiyorsan konusma hocamiz kiloma gore protein miktarini yanlis hesapladigi icin suan k.ciger ilaci kullaniyirum
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sıgara içiyorum ama sıgara sağlığa zararlı değildir diyerek çocukları yanlış yönlendirme gibi bir niyet içinde de değilim. sıgara içmek eşekliktir ki başladığım güne de lanet ederim.[DOUBLEPOST=1415824445][/DOUBLEPOST]hani herkes anlamak istediği gibi anlar yayani günde 2 paket sigara için ama katiyen 1 kutu protein tozunu tüketmeyin. gibi sonuç elde edilebilir yazdığınızdan ama bunu kastetmediniz farkındayım elbette ama örneklemeleriniz çok değişik 6 aylık bebek üstüne sigara. kişinin sağlık sorunu yoksa, kullanmayı da abartmadıktan sonra, yani besin desteği anlamını yitirmedikten sonra kullanmaması için şahsım adına zarar görmüyorum tek zarar ailesinin kesesine olacaktır ama onlarda mutlu olsunlar çocukları spor yapıyo haytalık peşinde değil başlarının gözlerinin sadakası olsun.
farkı var elbette. mesela bir iddaaya girelim. ben her gün tavuk yiyeyim, sen hergün protein tozu iç. bakalım kim daha uzun yaşayacakMaşallah fazla alırsan karaciğer iflas edere kadar gelmiş olay memlekette herkes doktor herkes mühendis zaten.. Bu yüzden gelişemiyoruz Whey proteinni şuan yediğiniz hormonlu tavuklardan farkı olduğunu düşünmüyorum.Döner ye hamburger ye ama protein tozu sakın alma iflas eder organların böyle devam güzel halkım..