Sütle içince tadı daha güzel olduğu için sütle içiyordum ben, sütle içmemeli miyim ?Whey proteinlerde anabolizan diye bir madde yoktur . Anabolizan tamamen farklı seviyelerde kişilerin kullandığı maddelerdir . Düzgün bir markanın whey proteinini kullanıyorsan 5 Yaşında da olsan 15 yaşında da olsan zararı olmaz . Antrenmandan sonra sütle değil Suyla 1 ölçek içmen gayet yeterli olur eğer düzgün beslenemiyorsan
Teşekkürler[DOUBLEPOST=1408285388][/DOUBLEPOST]Antrenmandan sonra suyla icsen daha iyi cunku kana karisma suresi daha kisa bole oluncada kaslarini daha cabuk besliyorsun o yuzden ama ben illa sutle iccem diyosan ic bi sey olmaz
Markanın iyi olup olmadığını nasıl anlayacağım peki ?Whey proteinlerde anabolizan diye bir madde yoktur . Anabolizan tamamen farklı seviyelerde kişilerin kullandığı maddelerdir . Düzgün bir markanın whey proteinini kullanıyorsan 5 Yaşında da olsan 15 yaşında da olsan zararı olmaz . Antrenmandan sonra sütle değil Suyla 1 ölçek içmen gayet yeterli olur eğer düzgün beslenemiyorsan
whey gold standart yazıyorHangi marka olduğunu isim olarak belirtirsen yardımcı olabilirim
Markası "on" kaliteli bir marka mı?Hangi marka olduğunu isim olarak belirtirsen yardımcı olabilirim
Gördüğüm kadarıyla kullandığın protein tozu Optimum Nutrition Whey Gold Standard . Bu marka belki de güvenilebilecek 2-3 markadan biridir . Gönül rahatlığıyla içebilirsin