140kg - 120kg in 45 days.

Merhaba vücut geliştirmeye gönül veren dostlar. bundan tam 45 gün önce 140kg geliyordum. Sıkı bir spor ve beslenme programı ile 120kg'a düştüm. Bunu sizler ile paylaşmak istedim. Before / After fotoğraflarımı yüklüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar, sevgiler.
BEFORE
vn1LmR.jpg

AFTER
1MQk4D.jpg

Yağ oranın ne kadardan ne kadar düştü. Birde beslenme programını yazar mısın cardio+ağırlığı nasıl yapıyorsun program olarak

Gayet güzel ilerliyorsun hocam senin gibi bir abim vardı. Kilonuzda aynı civarlardaydı sanırım çok sağlam bir vücut yaptı. İstikrar olduğu sürece sıkıntı yapmaya gerek yok.

Ağırlık gelişimini sakın atlamayasın abi, kardiyodan daha önemli zayıflamak için.. Yani senin açından.. Çünkü her türlü zayıflayabilecek bir bünyen var, çok hızlı kilo vermemeye bak, proteini düşük tutma, kas kaybı minimum olsun, inşallah hedefinize ulaşır ve başarırsınız..

"Ağırlık gelişimi" nedir ya :) Eski mesajlarıma bakarken hatamı buldum yanlış yazmışım.. "Ağırlık antrenmanı" yazıcaktım, düzeltmiş olayım şu an :)

Çok güzel 45 günde hemde :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ah bende 45 günde 25 kilo verip 105den 80'e düşsem. AMİN AMİN AMİN. En çok istediğim şey bu sene astsubay mülakatlarına katılıp geçmek

Back
Yukarı