Arkadaşım hocanın bayanı-erkeği gibi bir ayrım yapmak cahilliktir.Forumdada konusu vardı Roelly Winklaar diye şampiyon bir vücutçu var.Hatta bu sene Mr.Olimpia'da yarışmaya hak kazanmış biri.Bu adamın antrenörü Sibil Peeters diye yaşlı bir bayan.Sanırım anlatmak istediklerim ulaşmıştır.başka biyere git kardeşim işi bilen insan bu sporu yapmış olandır bu sporda sadece kaldır indir sporu degil işin teknigini yanlışını doğrusunu bilmek için tecrubeli hocalar şart kas yapmış hoca şaart![]()
antrenatör?Arkadaslar bodyye yarın baslıyorum hocayla konustum...
Ama hoca bayan ve kassız bu benı cok temkimli ediyorr..
Lütfen yrdmma32 dumbellllsdumbellllsdumbelllls
Bu arada hoca 14 yasında degıl ben 14 yasındayım
Arkadaşım futbol oynamadan futbol takımı antrenörlüğü yapılamayacağından bahsetmişsin.Şu anda İnter kulübünün tekik direktörü olan Mourinho ve Liverpool takımının hocası olan Rafael Benitez'in profesyonel futbolculuk kariyeri yok.Ama ikisi de dünyanın önde gelen köklü kulüplerinde antrenörlük yapan ve bu camiada saygı duyulan isimlerdir.Bu zihniyet sana hiçbir şey katmaz kusura bakmaşahsen ben gitmem çok şey okumuş öğrenmiş olabilir ama bu sporu yapmamış bu şuna benziyor futbol oynamadan futbol takımında hocalık yapmaya günümüzde kaç klup böyle hocaları takım başına getiriyor çok az . yani bu işleri okumak öğrenmekle bilgi sahibi olabilirsiniz ama yapmak demek degildir bu tecrubelerini aktarabilir mi böyle hocalar ne tecrubeleri var ki ne yaşanmışlıkları var ki bilgi sahibi olmuşsun ne yazar.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:34 ----------
tabi bu benim düşüncem spor salonuna yazılmışsan artık gitmemezlik olmaaz .