14 Yaş Bulk Dönemi Beslenme Ve Antreman

Yaşıma Göre Antremanım ve Beslenmem Nasıl

• İyi

Votes: 1 100,0%
  • Yetersiz

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1
Abilerim Samın Aleyküm
Boy:1.73 Cm
Kilo:70
Kol:36 Cm
Omuz:117 Cm
Göğüs:107 Cm
Bacak:55 Cm
Yağ Oranı:12
Abilerim 7 Aydır VG yapıyorum ama biraz düzensiz oldu ara verdiğim olmuştu spora başladığım 63 Kiloydum Şimdi 70 Kiloyum
Kreatin Kullanmıştım YAklaşık 150 gr Annem Sonra Çöpe Attı :)
Abilerim 8. sınıftayım Liseye Geçicem Ölçülerimi ve kilomu arttırmam lazım ve bulk dönermine giriyorum
Bulk Dönemi İçerisinde Bcaa Kullanacağım 1 Ay sonra gainer alacağım
Antreman
Pazartesi: Göğüs Önkol
Salı:Omuz Arkakol
Çarşamba:Dinlenme
Perşembe:Sırt Bacak
Cuma:Göğüs Önkol
Cumartesi:Omuz Arkakol
Pazar: Dinlenme
Beslenme
6:30-7.00 Civarı 2 Tam Yumurta 70 Gr Yulaf
09:00 Okulda 500 Ml Şişede Shake iciyorum
11:00 OKulda 2 Tost Kaşarlı ve Domatesli
13:00 Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna, 100 Gr Tavuk
14:00 1 Elma,1 Portakal ve 1 Muz
15:00 Spordan Önce, Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna, 150 Gr Tavuk
16:15 Antreman
17:30-17:45 Spordan Sonra, Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna, 250 Gr Tavuk
19:00 Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna, 2 Yumurta, Bir Kase Yoğurt
21:00 100 Gr Yulaf Sütle Birlikte
22:00 Meyve yiyorum
Sizce Antreman Ve Beslneme Nasıl
Abilerim Bu Programı 75 Kg Olana Kadar uygulayacağım Eylül de 80 Kg Ve kolumun 40 Cm olması Lazım Hedef MR.OLYMPİA :))[DOUBLEPOST=1455479540][/DOUBLEPOST]6:30-7.00 2 Tam Yumurta 70 Gr Yulaf
09:00 Okulda 500 Ml Şişede Shake iç
11:00 Okulda 2 Tost Kaşarlı ve Domatesli
13:00 Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna, 100 Gr Tavuk
14:00 1 Elma,1 Portakal ve 1 Muz
15:00 Spordan Önce, Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna 150 Gr Tavuk
16:15 Antreman
17:30-17:45 Spordan Sonra, Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna, 250 Gr Tavuk
19:00 Bir büyük kase Pirinç Bulgur Yada Makarna, 2 Yumurta, Bir Kase Yoğurt
21:00 100 Gr Yulaf Sütle Birlikte
22:00 Meyve (portakal,elma,mandalina)

Son düzenleme:
14 yaşında fitness mı yapılır kardeşim yaşın küçük daha zamanın var büyüyecek gelişeceksin sen bu yaşta o kadar ağırlığın altına girersen olmaz tamam eyvallah on numara fizik olur ama ne boy olur nede pos git evinde şınav mekik barfiks çek lise 2 de başla fitnessa ne bilim ben senin hata yaptığını düşünüyorum şu an başkası ne der bilemem.

14 yaşında fitness mı yapılır kardeşim yaşın küçük daha zamanın var büyüyecek gelişeceksin sen bu yaşta o kadar ağırlığın altına girersen olmaz tamam eyvallah on numara fizik olur ama ne boy olur nede pos git evinde şınav mekik barfiks çek lise 2 de başla fitnessa ne bilim ben senin hata yaptığını düşünüyorum şu an başkası ne der bilemem.
Yok Abi Saol :) başladım bir kere birakmam tesekur ederim yazdigin için ama bunu herkesten duyduğum için takmiyorum kimseyi çünkü motivasyonumu dusurmekten başka birşey yapmiyorlar

yazdığın şey tamamen saçmalık

ben senin için söylüyorum kardeşim doktor bile önermiyor kulaktan kulağa diyorsun o kadar halterci var bir bakam adam yıllarca ağırlık kaldıra kaldıra ne hale gelmişler

Saol Abi bu adamlardan hiç bisey olmaz saygı bile yok

bende bir sporcuyum ve spor yapan herkese de saygım vardır yanlış anladıysan o senin problemin ileride sen pişman olursun sonra body yap diyenlere söversen yapacak bir şey yok
bu tarz adamlardan birşey olmaz diyorsun ya benim senin yaşının 2 katı kadar ring de dövüşmüşlüğüm var asıl sen saygısızlık ediyorsun.[DOUBLEPOST=1455543382][/DOUBLEPOST]
Abicim ben biliyorum herşeyi boş konuşma

tamam kardeşim bildiğin yolda devam et Allah yolunu açık etsin ne diyim

bende bir sporcuyum ve spor yapan herkese de saygım vardır yanlış anladıysan o senin problemin ileride sen pişman olursun sonra body yap diyenlere söversen yapacak bir şey yok
bu tarz adamlardan birşey olmaz diyorsun ya benim senin yaşının 2 katı kadar ring de dövüşmüşlüğüm var asıl sen saygısızlık ediyorsun.[DOUBLEPOST=1455543382][/DOUBLEPOST]

tamam kardeşim bildiğin yolda devam et Allah yolunu açık etsin ne diyim
Bende dovustum 3 yıl her sporu yaptım sen kendi yoluna bak kolay gelsin

ben senin için söylüyorum kardeşim doktor bile önermiyor kulaktan kulağa diyorsun o kadar halterci var bir bakam adam yıllarca ağırlık kaldıra kaldıra ne hale gelmişler
+105 kg sikletine bak bakayım 180 altı halterci görecek misin :) 56 kilo adamı gösterip kısa kalırsın diyorsunuz 56 kilo adam 190 mı olacaktı 140-150 olacak tabi ki.

Back
Yukarı